Hopp til hovedinnhold

Se bulgarisk babe tenne på Mikhael Paskalev

«MEN TANKENE MINE FÅR DU ALDRI» (JACK WHITELY)

Serr: Vi blir litt opprørte av den ferske musikkvideoen til Urørt-kjekkasen Mikhael Paskalevs seneste singel «Jive Babe». Delvis fordi det er urovekkende å se en av våre norske popyndlinger bli kneblet og bortført i ingenmannsland, og delvis fordi klippet er så flott at vi sliter med å godta at vi ikke får servert slike snasne videoer litt oftere her til lands. Den Jack Whitely-regisserte snutten er skutt i Bulgaria, og både plottet og omgivelsene sender tankene sporenstreks til den spanske 1997-kultklassikeren Perdita Durango (Mikhael har dog mye finere sveis enn Javier Bardem).

Men hva har kompis gjort for å fortjene dette? Er mor en bitter og dårlig taper fra Årets Urørt 2012? Videoen avslører ikke dette, og ei heller om det våte toalettgulvet rundt kidnapperen skyldes en lekkasje eller Ålesund-hunkens drømmende blikk:

Se «Jive Babe»-videoen her og kom hardere (neste gang du skal gi ut video, altså! SMH, koffert!):

Britiske The Guardian er angivelig glade i te, og bytter gjerne ut sin daglige Earl Grey med en kopp Paskalev. I sin omtale av fars ferske video skriver hvertfall avisen raust:
 
– Hvis Quentin Tarantino hadde skrevet og regissert True Romance ved hjelp av Hipstamatic, og lagt handlingen til Øst-Europa, så hadde det nok sett ut som Mikhaels «Jive Babe»-video. 
 
#INNIT?
 

Les mer