Hopp til hovedinnhold
pete davidson madelyn cline

Brudd for Chase Sui Wonder og Pete Davidson ❤️‍????

Turtelduene flyr videre hver for seg.

OPPDATERT 30. september: Det ser ut som om ryktene er sanne. Forrige helg meldte flere medier om at Pete Davidson dater Netflix-stjernen Madelyn Cline. Nå blir turtelduene avbildet sammen for første gang. Det skjer på en flyplass i Phoenix, Arizona der duoen er på vei inn i et privatfly.

Madelyn Cline og Pete Davidson

OPPDATERT 23. september: En drøy måned etter bruddet med Chase Sui Wonder skriver flere medier at Pete Davidson har fått seg en ny flørt. Moromannen skal visstnok date Madelyn Cline (født i 97) fra Netflix-serien Outer Banks. Hun var også å se i oppfølgeren til Netflix-filmen Knives Out alias Glass Onion: A Knives Out Mystery.

– Pete og Madelyn dater. De tilbragte natten sammen på The Beverly Hills Hotel og hadde frokost sammen morgenen etter. De var veldig low-key og hadde på seg baseball-capser, forteller en kilde til Us Weekly.

Outer Banks-stjernen har tidligere datet sin medskuespiller Chase Stokes (født i 92). Jepp, både Pete og Maddy har en eks som heter Chase. Det ble dog slutt mellom paret i 2021. Etter dette har skuespilleren blant annet blitt koblet til Olivia Rodrigo sin eks – Zack Bia, og senest artisten Jackson Guthy.

Madelyn Cline i Glass Onion: A Knives Out Mystery (Netflix)

Madelyn og Jackson ble til og med Instagram-offisielle på et tidspunkt, men selv om ingen av dem har bekreftet det har flere spekulert i om forholdet er over. Spesielt etter at skuespilleren sluttet å følge Jackson på Instagram i sommer. Og nå ryktes det altså at hun dater Pete, så…

Les den opprinnelige saken om bruddet mellom Pete Davidson og Chase Sui Wonders nedenfor.

Pete and Madelyn are dating. They spent the night together at the Beverly Hills Hotel and then had breakfast together there the next morning,” a source shared with Us. “They were really low-key and kept things casual, wearing baseball hats.”

Etter å ha gjort forholdet offisielt for åtte måneder siden, høres det nå ut som om Chase Sui Wonder (fldt i 96) og Pete Davidson (født i 93) er over.

Det melder flere amerikanske medier.

– Han [Pete] er singel igjen. Han er der ute og har det veldig bra, forteller en kilde til People.

Så langt har ikke duoen bekreftet bruddet selv.

Chase Sui Wonder og Pete Davidson møttes på innspillingen av A24-filmen Bodies Bodies Bodies.

Kjærleiken oppsto riktignok ikke øyeblikkelig ettersom Pete senere innledet et forhold med Kim Kardashian etter innspillingen.

Se også: Bodies Bodies Bodies-stjernen til 730.no: – Jeg har fått så mye backlash

Pete-Davidson-Chase-Sui-Wonders-Bodies-Bodies-Bodies-a24
Chase og Pete i Bodies Bodies Bodies (A24)

Etter at det ble slutt med Kimberly tok det dog ikke så altfor lang tid før romanseryktene med Chase startet. Antagelig skjedde dette som følge av et nytt prosjekt skuespillerne gjorde sammen – nemlig Petes TV-serie Bupkis.

Her spiller moromannen en fiktiv versjon av seg selv, mens eksen spiller hans av-og-på-kjæreste Nikki.

– Vi ble fort venner da vi gjorde Bodies, og det ble tydelig at vi jobbet veldig bra sammen. Han er så profesjonell og å spille mot ham er en av mine favoritt ting å gjøre. Med en gang jeg fikk rollen i Bupkis følte jeg den flyten mellom oss igjen, fortalte hun til Nylon i mai.

Dette var første gang noen av dem kommenterte romansen.

Chase Sui Wonder kunne også fortelle til magasinet at forholdet deres føltes veldig hellig.

– Vi snakker med hverandre om alt og vi er veldig åpne med hverandre om alt mulig. Det som skjer i forholdet vårt føles veldig hellig.

Nå kan det derimot høres ut som om lykken brast for paret.

Pete Davidson Chase Sui Wonders bilulykke
(Chris Graythen/Getty Images)

Det skjer etter at Pete returnerte til rehab i slutten av juni.

Dette er den tredje runden i rehab for skuespilleren, som sliter med posttraumatisk stresslidelse alias PTSD og personlighetsforstyrrelse.

Omtrent en måned senere kom også nyheten om at komikeren ble dømt til å gjennomføre 50 timer med samfunnstjeneste etter han ble tiltalt for uaktsom kjøring som følge av et bilkrasj i Beverly Hills tidligere i år.

Dette begynte han med i juli.

Se også: Kim Kardashian forteller om dårlig samvittighet overfor Pete Davidson

Les mer