Hopp til hovedinnhold
(LISA BJORHEIM) 

Se bilder av Mew i Oslo ♡

(LISA BJORHEIM) 

Da danske Mew spilte på Vulkan Arena i Oslo for noen dager siden var det stappfullt. Bakerst i lokalet var det så mye folk at det tidvis føltes som dette her:

Veldig trangt, men nesten rørende å se hvor mange trofaste fans de har. De fleste konserter er tross alt langt fra utsolgt.


Vi elsket konserten, men synes det er ekstra stas å høre hvordan en superfan opplevde det hele. Inas blogg heter ikke 
mewkid.net uten grunn, og dette var den femte gangen hun så yndlingsbandet sitt. Som hun selvfølgelig har tatovering av også. 

Etter konserten møtte hun også hele bandet, her med vokalist Jonas Bjerre: 


INA+ JONAS, SOM HUSKET HENNE FRA TO ÅR TILBAKE (MEWKID.NET)

Var det bra? Helt drøyt bra. Her er Inas opplevelse av konserten: 

– Mew hadde ikke oppvarmingsband (heldigvis, spør du meg), og gikk på scenen klokka 21. Da hadde vi sikret oss plass helt foran, rett nedenfor Jonas’ mikrofon. Perfekt!! Konserten var rett og slett tvers igjennom fantastisk, og de kunne ikke ha levert bedre på noen måte! Dette var min femte Mew-konsert, og det er uten tvil den beste, og lengste, jeg har vært på.


Jeg sang, danset, hadde gåsehud og lo, og kjente på en intens glede i hele kroppen. Magisk, magisk, magisk! Setlist’en var det heller ikke noe å utsette på, forresten; flere av mine gode og gamle favoritter ble spilt, pluss flere herlige nye (kan nesten ikke vente til det nye albumet kommer ut!). Hurra!!

Ina har blogget om kvelden, se bilder og les mer om hennes opplevelse her

Se våre bilder, tatt av 730s husfotograf Lisa Bjorheim


Heia Skandinavia? Råflinke Tove Lo kommer til Norge, vi traff svensken i Oslo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer