Se bildene av Britney Spears i Oslo ♥

30. sep 2014 kl. 00:00

Foto: Lisa Bjorheim 


Det er noe veldig surrealistisk ved å se Britney Spears i Norge. Sist hun var her spilte hun i Oslo Spektrum, men det er ti år siden. I dag promoterer hun designsamarbeidet med undertøyskjeden Change… Men det er det ikke mange på Ekebergrestauranten som egentlig bryr seg om. 

Publikum består stort sett av presse, kjendiser, motetryner og bloggere. Mange bloggere. Men det er ikke rart – hva er sannsynligheten for at noen av dem kommer til å si et eneste negativt ord om dagen? Red velvet cupcakes, fruktspyd, makroner og goodiebags (med Britney-minnepenn!!) til alle. For ikke å glemme at Britney god damn Spears er tilstede. Det var jo stas. Stort sett. 

En drøy halvtime etter at de fleste har kommet på plass startet «showet» ved at en usedvanlig dyktig frøken danser i Britneys undertøy. Så kommer de norske modellene på scenen og viser frem resten av kolleksjonen, som du kan se bilder av under. Etter det kommer administrerende direktør i Change Norge, Beate Higley, ut på scenen. Hun snakker litt om hvorfor Change er best, før hun introduserer Britney. Vi er ikke forberedt. 

Av en eller annen grunn får Britney en smålunken mottakelse fra publikum. Vi forventet jubel og forsøk på storming av scenen, men det skjer ikke. Brit selv ser litt brydd ut, men bortsett fra det virker hun overraskende komfortabel med situasjonen. 

Hvor lenge snakker Britney? I halvannet minutt. Hun svarer på et par spørsmål fra Change – som er så kjedelige at vi ikke husker, og alle er uansett opptatt med å knipse bilder. Så takket hun for seg og går. 

– Var det alt? spør den ukjente kvinnen ved siden av, så høyt at folk snur seg. Men vi lurer i grunn på det samme. 


Se alle bildene, tatt av superfotograf Lisa Bjorheim/@Lisabjo

Alkoholfritt 🙁 

Bøy og tøy fra dyktig danser.

Administrerende direktør i Change Norge, Beate Higley. 

😉 

BRITNEY GOD DAMN SPEARS

<3 

Sååå fin og blid <3 

Erlend Elias fikk ta selfie med Brit, se resultatet lenger nede. 

Side2-journalist og Britneys ivrigste stalker fan Katinka «Jean» Sletten.

Etter visningen kunne vi gå inn i to forskjellige rom og se på modellene. Litt creepy? 

Og ganske fint! 

Superblogger June Holm

P3-reporter Markus «kremtoppen» Neby ropte iherdig etter Britney, men fikk ikke svar. Han var dog veldig fornøyd med goodiebagen. 

Bonusbilder fra Instagram, med blant annet 730s Chioma x Brit ♥:

Mer kjendiser + undertøy:

Baby got back? Se Sandra Lyng som modell for Sloggi 
Jenny Skavlans våte bikinishow: Se 50 bilder via ett klikk 
Kardashian-søstrenes undertøyskolleksjon har fine promobilder