Hopp til hovedinnhold

Se Beyonce lage privat show for Jay Z på Crazy Horse i Paris

CAKE BY THE POUND (SONY)

– Every girl in here got to look me up and down / all on Instagram, cake by the pound

Den neste singelen fra Beyonces selvtitulerte album er «Partition», og nå har hun sluppet videoen – som kommer med platen – på nettet.


Den Jake Nava-regisserte snutten fikk B idéen til da hun dro på cabaret med toppløse dansere på den berømte Paris-klubben Crazy Horse, hvor videoen er filmet.

– Det var det mest sexy showet jeg noensinne har sett, og jeg tenkte; «jeg skulle ønske det var meg som var der oppe. Jeg skulle ønske det var meg som kunne fremføre det for mannen min.» Så det var det jeg gjorde for videoen, sier hun i dokumentaren fra albuminnspillingen.

Texas-jenta sier at hun gikk opp til nesten 90 kilo da hun var gravid, og slanket seg deretter 30 kilo på kort tid.

– Jeg jobbet sjukt hardt for å få tilbake kroppen min. Jeg ville vise frem kroppen min! Jeg ville vise at man kan få barn og at man kan jobbe hardt og få tilbake kroppen sin, forteller Fotballfrue Beyonce.
 
Hennes femte album debuterte på andreplass på VG-lista og på førsteplass på Billboard 200, hvor settet lå øverst i tre uker.
 
Den «visuelle» platen har hun teit nok ennå ikke sluppet hos Spotify, trolig fordi de ennå ikke viser videoer.
 

Se B åle seg rundt foran sigarrøykende Jay Z:


 
Fun fact/fun quiz: «Partition» er skrevet av The-Dream, mens den enkle produksjonen er laget av… hold på hatten… syv personer: Roc Nation-produsenten Boots, Justin Timberlake, Timbaland og hans «assistent» J-Roc, KeY Wane (Drake «All Me»), Rap-A-Lot-veteranen Mike Dean og Beyonce selv. Hvordan foregikk dette?
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer