Hopp til hovedinnhold
SEXY SMÅFOLK: TIMBUKTU OG AYLAR (WARNER)

Se Aylar stille for MGP-stjerne og Timbuktu

Da den svensk-persiske sangeren Arash skulle skyte video til sin nye singel med Timbuktu, trengte han en lekker jente med på laget, og 32-åringen fra Malmø klarte å overtale norsk-persiske Aylar.

Kanskje fordi det innebar en tur til Dubai?

Utenom en Rolls-Royce som Arash og Aylar kjører er det dog lite som minner om De forente arabiske emirater i den delvis animerte snutten som ble skutt i februar.

26-åringen fra Oslo er også aktuell med singelen «Ocean’s Drive» (hør her), som utgis av britiske Ministry of Sound. Aylars manager David Eriksen fortalte 730.no at hun har stor markedsverdi i England.

– Aylars sound blir ikke som Basshunter, men det dreier seg likevel om kommersiell, radiovennlig klubbmusikk, hovedsaklig beregnet på det britiske markedet, men med stort potensial i flere land, også utenfor Europa.

Se også: Vi besøkte Aylar på skolen

Videoen til Arash feat. Timbuktu & Aylar «Dasa Bala» («Put Your Hands Up»):
Fortsetter nedenfor.


Aylar ønsket ikke å kommentere videoen, men trøstet oss med at hun leser 730.no hver dag. <3
Ifjor kom Arashs låt «Always» med aserbajdsjanske Aysel på tredjeplass i Melodi Grand Prix, slått av Aylars skuespillerkollega Alexander Rybak og Hafnarfjörður-blondinen Yohanna

Videoen, som du kan se nedenfor, ble den mest populære på Eurovision Song Contests YouTube-side, kanskje på grunn av Aysel.

Den er snart sett 7 millioner ganger. 


Les mer