Se Anna of the North synge med Tyler, the Creator i New York ????

31. jul 2017 kl. 00:00

– Jeg vil jo ikke bli banna fra USA.

Anna er i godt selskap i Amerika ???? (Sjekk ut låtene hun gjester på albumet til #TylerTheCreator hos 730.no – lenke i bio da vet du ✨)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

I går fløy Anna Lotterud alias halve Anna of the North fra Oslo til New York, og grunnen var ikke snau; Gjøvik-jenta skulle synge med Tyler, the Creator hos The Late Show.  Dessverre så det fort mørk ut for planene – Anna mangler nemlig de riktige papirene for å opptre i landet.

– Jeg hadde ikke arbeidsvisum så fikk ikke gjort det. Jeg vil jo ikke bli banna fra USA, forteller Anna til 730.  Anna måtte derfor droppe det gigantiske TV-showet, og plaster på såret ble at hun fikk reke rundt backstage med Tyler, Taco og gjengen. 

– Tyler er verdens fineste person og det er så sjukt kult at han supporter meg. Han ga meg en shoutout i showet men de kutta det dessverre bort, røper Anna. 

– Det var kjempetrist, men en syk opplevelse.  Før sendingen gjorde de dog en snik-opptreden av «911» sammen med Steve Lacy – se video nedenfor. 

Nydelige Tyler tok selvsagt en prat med Stephen Colbert under showet. Godgutten kom ut på scenen i stilig undertøy, og det han kunne fortelle om albumet er at «det er ute». 

26-åringen trakk også frem hvor kaldt det var, men ville ikke låne programlederens jakke.  Se artigper i aksjon her: 

Se også: Har Tyler prøvd å komme ut av skapet lenge?