Hopp til hovedinnhold
ALDRI GLEM (E!)

Scott Disick (34) har funnet lykken med tenåringen Sofia Richie ?

Det skal godt gjøres å følge med på alle grenene til Kardashian-klanens store familietre. Kjærester og ektefeller kommer og går, men selv de som er ute av leken klarer å holde seg relevante. 

(Tenk Game of Thrones, men med ekte mennesker.) 

First Price-Kardashians som Tyga og Blac Chyna får fortsatt massiv oppmerksomhet for sine ikke-jobbrelaterte sprell, selv om de ikke lenger er sammen med Kylie Jenner eller Rob Kardashian. Og de er langt fra de eneste. 

Etter ni år med av og på-forhold ble det i 2015 slutt mellom Kourney Kardashian og Scott Disick. Paret har tre barn sammen, og artigper Scott var lenge et kjærkomment innslag i Keeping Up With The Kardashians De seneste dagene har overskriftene handlet om Kylie, Kim og Khloé, men vi må ikke glemme at Kourtneys eks også har et blomstrende privatliv.

Lord Disick har riktig nok ikke fått flere barn (ennå), men har i stedet funnet lykken med en vakker spurv <3

34-åringen dater nå modellen Sofia Richie, kjent som eksen til Justin Bieber. Sofia (som fylte 19 for noen uker siden) er datteren til sangeren Lionel Richie, lillesøsteren til Nicole, og en (tidligere) venninne av Kylie og Kendall Jenner. 

I 2015 skal Scott ha vært utro med stylisten Chloé Bartoli (27), noe som førte til at det ble slutt mellom ham og Kourtney. Chloé er selvfølgelig stylisten til Sofia, og etter at Scott begynte å date den 15 år yngre kjendisdatteren i år, oppstod det full isfront mellom Chloé og Sofia. Les: De har sluttet å følge hverandre i sosiale medier. Chloé har også slettet alle Instagram-bilder av sin tidligere klient og venninne 🙁 

Sofia pleide å si at hun og Scott bare er venner, men de siste dagene har det dukket opp en haug med romantiske bilder og videoklipp av dem i sosiale medier. 

Mest oppsiktsvekkende er det kanskje at paret fikk servert en dessert hvor det står «Gratulerer til Scott og Sofia».

Gratulerer med hva da??

Et innlegg delt av BuckingCrocs (@buckingcrocs)

Se romantisk video: 

La oss håpe det ikke er nok en Kardashian-relatert bolle i ovnen.  When you’ve got a type? Tidligere i år datet Scott Disick 19 år gamle Bella Thorne 🙂

Se også: Petter Pilgaards svigermor er rask i replikken

Nyeste saker fra 730.no

Les mer