Hopp til hovedinnhold
TRICIA OG GRACE GJØR BRA PROMOJOBB FOR  BATTLESTAR GALACTICA (MAXIM FAKSIMILE)

Science fiction-serie blir sexy

Begynte du å se Battlestar GalacticaNRK (eller video), for så å etterhvert falle av?

Det gjorde vi, uten å ha en bra grunn. Science fiction-serien er god.

Men nå er det kanskje passende å ta opp tråden igjen.

På mandag kommer filmen Battlestar Galactica: The Plan (Amazon Platekompaniet), i regi av Oscar-nominerte Edward James Olmos (Miami Vice), alias showets barske admiral William Adama.

I den forbindelse er skuespillerne Tricia Helfer (cyclonen Number Six) og Grace Park (cyclonen Sharon Valerii) intervjuet i novembernummeret av Maxim, og ettersom det er Maxim, er praten selvsagt akkompagnert av djerve bilder, noe de to kanadiske Syfy-stjernene er komfortabel med.

– Det blir definitivt mer usensurert action på DVD-en (enn i TV-versjonen). Jeg nekter å bruke body double, så man får se litt hud fra meg som Six-karakteren, sier Tricia stolt til bladet, før hun kommer med nok en sneaky teaser.

– Det er også en annen karakter du vil se i noen veldig intense sexscener.

Grace er enig i at det ikke bare blir romskip og laserstråler som skal gjøre det spennende, men minner om at de også byr på tøffe mannfolk for de kvinnelige seerne.

– Ja, det blir en T&A-versjon. Selv om jeg egentlig burde kalle det, T, C & A, for det er ikke bare jenter denne gangen.

(Tits & ass, greit. Men hva står c-en for?)

Her er en snutt fra fotoshooten, samt en veldig lite NSFW-aktig scene og «behind the scenes» fra den nye Battlestar Galactica-filmen:

730 kårer: Topp 5 TV-serier akkurat nå

Nyeste saker fra 730.no

Les mer