Hopp til hovedinnhold
Krevende konkurranse-alarm.

Schoolboy Q til Norge – vi har hookup’en!

There he go! Hvem? Schoolboy Q, vel <$
24. mai tar den tøffe, tyskfødte LA-rapperen turen til Oslo og Rockefeller, og vi har billetter til deg.
26-åringen kommer til Norge med sin etterlengtede major label-debut Oxymoron fresht under fiskehatt-bremmen, og med seg på flyet har han Top Dawg Entertainment-signerte Isaiah Rashad som support.
De som vet, vet: Schoolboy er the shit, og etter hard grinding med sin Black Hippy-familie (Kendrick Lamar, Ab-Soul, Jay Rock) og en parade av lekre gatesingler – både som gjest for blant andre A$AP Rocky og via undergrunnsperlen Habits & Contradictions, ligger det an til å bli en storartet helaften av de sjeldne på Rockefeller i mai.

For å vinne billetter til deg + 1 venn, må du svare riktig på minst 3 av følgende 5 spørsmål:

1. Mannen bak beaten på Schoolboy Qs «There He Go», TDE-produsenten Sounwave, har også gjort brorparten av låtene på Kendrick Lamars Section.80-mixtape. På en av tapens desiderte høydare får Kendrick skryt av en flyvertinne, som han innrømmer at han har lyst til å ligge med på 30.000 fots høyde.

Hvilken låt er det vi snakker om, og hva er det Kendrick får skryt for? 

2. På beinharde «Brand New Guy» fra A$AP Rockys flotte LiveLoveA$AP avslører Schoolboy Q at han og dama di tilbringer kvalitetstid sammen når du er ute. Q kan blant annet fortelle at de underholdes av en kjent amerikansk streametjeneste på sofaen din når de er sammen. 
Hvilken nettside streamer Q og dama di sine favorittserier fra? 

3. Hvilken profilert Compton-rapper gjester Schoolboy Qs singel med samme navn som denne Kjartan Salvesen-låta fra ’04?

 

4. Pseudonymet til produsenten bak Schoolboy Qs «Yay Yay» er også et begrep som i sin tid ble brukt flittig om Lasse Kjus.

 


 

Hva er denne beatflinkisens alias?

5. «Man of the Year» alias tredjesingelen ut fra Qs kommende Oxymoron sampler en låt hvis tittel gir vage assosiasjoner til Tone Damlis kjendisstylist.
Hvilket band og hvilken låt er samplet under hentet fra?

Send ditt svar merket «Schoolboy Q» til post@730.no!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer