Hopp til hovedinnhold
Sex and the City Samantha Jones Kim Cattrall And Just Like That sesong 2
Beefen er over? Eller bra nok betalt? Sex and the City-veteranen Samantha Jones spilt av Kim Cattrall gjør cameo i And Just Like That sesong 2 (HBO Max)

Sex and the City: Samantha Jones i And Just Like That sesong 2

Sex and the City-spin-off And Just Like That… sesong 2 med Kim Cattrall tilbake som Samantha Jones. Mot ca. alle odds 🥵

OPPDATERT 24. august: I dag er dagen her. Etter 13 år gjør Kim Cattrall sitt comeback som Samantha Jones i SATC-universet. Nærmere bestemt i den siste episoden av And Just Like That… sesong 2 som har fått tittelen «The Last Supper Part Two: Entrée».

Vi skal la de av dere som ønsker å vente med å hate-watche se episoden få gjøre det. De som kun er nysgjerrige på hvordan den mye omtalte telefonsamtalen utspiller seg kan lese mer nedenfor. Du er herved advart!

🚨 Teksten nedenfor inneholder spoilere fra handlingen til And Just Like That sesong 2 og dagens episode 🚨

I episoden samler Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) sine nære og kjære for å ta farvel med den nå ikoniske leiligheten hun har hatt siden dag 1, noe Samantha ikke hadde tenkt til å gå glipp av. De to andre damene – Miranda Hobbs og Charlotte York Goldenblatt – har delt nyheten med deres tidligere venninne, og Sam fikk ideen om å overraske Carrie. Dette går dog ikke etter planen ettersom damene ikke kommer overens irl Samantha bor i London og flyet hennes blir forsinket. I stedet ender vi altså opp med en overraskende telefonsamtale.

Samantha Jones And Just Like That comeback season 2 episode 10

(HBO Max)

– Jeg skulle overraske deg. Miranda og Charlotte fortalte meg alt om det […] Tåken har endelig lettet, men mannskapet manglet. Å, jeg er så jævlig forbanna, begynner Sam.

Når Carrie foreslår at de bare kan møtes i morgen, forteller venninnen at hun kun hadde tenkt til å reise fra London til New York for en kveld – noe som rører CB.

– Det er leiligheten din, og jeg må vise min respekt, fortsetter hun før hun ber sin tidligere bestie sette henne på høytaler slik at hun kan få sagt det hun vil si.

– Takk for alt din faen så fantastiske, fantastiske leilighet […] Ta og cheerio… Og ha en flott kveld, sier hun før hun legger på med et smil og et smask.

Se hele samtalen nedenfor.

Dett var dett 🥹

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Sesong 2 av And Just Like That... satt tilsynelatende langt inne for HBO Max.

Men til slutt fikk Sex and the City-oppfølgeren – med Sarah Jessica Parker som en 55 år gammel Carrie Bradshaw – grønt lys til en ny runde.


Les også: Er And Just Like That… bra nok?


Vi får ikke se Kim Cattrall-karakteren Samantha Jones i And Just Like That… sesong 1. Angivelig fordi hun var uenig med deler av fortellingen. Vi må derfor nøye oss med noen tekstmeldinger mellom gladjenta og Carrie.

Men i slutten av den kommende sesongen stiller Samantha opp i én episode. Angivelig på telefonen med Carrie.

Sex and the City-skuespillere kommenterer overgrepsanklagene mot Chris Noth

Throwback (Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

HBO Max bekrefter ikke dette, men Variety hevder å ha sikre kilder.

And Just Like That sesong 2 har premiere 22. juni. Episoden med Samantha kommer i august.

I flere år har ordet på Hollywood-gatene vært at Kim Cattrall var en diva under filmingen av SATC og at hun og Sarah Jessica Parker ikke kom overens.

Kim har flere ganger sagt at dette ikke stemmer.

I et intervju med Piers Morgan i 2017 innrømmer Kim dog at hun aldri var venn med skuespillerkollegaene.

Det gjelder altså både SJP, Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) og Kristin Davis (Charlotte York).

Kim svarer også på ryktene om at hun ikke ville lage en tredje Sex and the City-film fordi hun ikke fikk godt nok betalt.

– Det er her jeg virkelig kritiserer folkene fra SATC… Og spesielt Sarah Jessica Parker. Jeg synes hun kunne vært snillere. Hun kunne virkelig vært snillere. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, sier Kim.

Sex and the City-veteranen er nå kinoaktuell i komedien About My Father med Robert De Niro, Sebastian Maniscalco og Anders Holm.

22. juni har hennes nye LHBT-dramaserie Glamorous premiere på Netflix. Her spiller hun karakteren Madolyn Addison.

Sangeren, YouTube-eren og skuespilleren Miss Benny har rollen som Marco Mejia.

Det er flere som vender tilbake i And Just Like That sesong 2: Se teaser

Nyeste saker fra 730.no

Les mer