Hopp til hovedinnhold
KAFFE + RØDVIN FTW I SCANDAL - MEN KANSKJE IKKE PÅ EKTE (ABC)

Scandal kuttes grunnet graviditet?

KAFFE + RØDVIN FTW I SCANDAL – MEN KANSKJE IKKE PÅ EKTE (ABC)


Den nåværende sesongen til Scandal blir brått redusert med tre episoder, forteller TV Line, trolig fordi seriens hovedperson Kerry Washington angivelig skal føde til våren.

Bronx-jenta fra Django Unchained og Fantastic Four, som fyller 37 år i neste måned, har ikke bekreftet (eller avkreftet) graviditeten, men da hun giftet seg med NFL-spiller Nnamdi Asomugha i sommer, sa skuespilleren at hun var veldig klar for barn.

Noe som kanskje ha blitt klønete for ABC. Kanelen har angivelig ikke forandret manuset som følge av den eveuelle graviditeteten.
 

Tidligere i år ble sjette sesong av True Blood forkortet grunnet Anna Paquins fødsel. Norgesaktuelle Claire Danes ble gravid under innspillingen av Homeland, som ble løst på en snedig måte.
 

Fortsetter nedenfor.
 
 


Sesong 3 av
Scandal er – som fortjent – den mest sette torsdagsserien i USA.
 
Kerry har rollen som Olivia Pope, som driver et fargerikt, drøyt konsulentfirma i Washington, D.C. med ekspertise innen kriseløsninger, med arbeidsnarkomane gladiatorierer som kallenavn og politikk som sin spesialitet.
 
Noe som er bra business i en by som Washington, D.C. Frøken Pope står dessuten mange viktige menn nær, som blant annet USAs kjekke president.
 
Apropos graviditet: Her ser vi Olivia Pope og den gifte presidenten «elske» i et skap, før den mektige mannen gir henne en ganske kjølig skulder:
Nyeste saker fra 730.no

Les mer