Hopp til hovedinnhold
Megan Thee Stallion Justin Edison livvakt savnet missing trial rettssak
Megan Thee Stallion sin livvakt, Justin Edison, er savent (Instagram/justwatchprotection)

Megan Thee Stallion vs. Tory Lanez: – Kunne ønske han bare hadde skutt og drept meg

Det ble emosjonelt da Megan Thee Stallion vitnet i retten.

OPPDATERT 19. desember: Ifølge Complex kunne ikke Megan Thee Stallion sin livvakt lokaliseres før han skulle vitne i rettssaken fredag 16. desember. Han er nå savnet. Megans advokat, Adam Spiro, skriver i en uttalelse til Complex at politiet undersøker forsvinningen.

«Vi fikk nylig vite at Justin Edison ble savnet rett før han skulle møte i retten. LAPD undersøker for øyeblikket forsvinningen, og tar i mot informasjon om hvor han oppholder seg», sier Adam i uttalelsen.

I rettssaken har det så langt blitt lagt frem bevis om at Megans tidligere venninne, Kelsey Harris, sendte melding til Justin etter hendelsen.

«Hjelp. Tory skøyt Meg. 911,» skal hun ha skrevet i tekstmelding.

Det er foreløpig ingen oppdateringer om Justin er funnet.

Justin og Megan (Instagram/justwatchprotection)

I andre Megan-relaterte nyheter har også 50 Cent entret chatten, og byr på sine tanker om rettssaken.

I en post på Instagram sammenlikner han i alle fall rapperen med den tidligere Empire-skuespilleren, Jussie Smollet. Tidligere i år ble han dømt til 150 dager i fengsel for falsk forklaring til politiet om at han ble utsatt for hatkriminalitet i 2019 fordi han var homofil og svart.

50 Cent skriver i caption at han ikke vet hva han skal tro. Bildet han poster kan dog sies å være en slags pekepinn på hva han måtte mene…

(Instagram/50cent)

«Faen jeg er forvirret over all dritten som går rundt 🤷🏽‍♂️ Jeg vet ikke hva jeg skal tenke. LOL,» skriver 50 Cent på Instagram.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Megan Thee Stallion (født i 95) tar til tårene i det hun vitner under den andre dagen i rettssaken mot Tory Lanez (født i 92) om hvorvidt han skøyt henne i foten natt til 12. juli i 2020 etter en fest hos Kylie Jenner.

I vitneboksen deler hun mange uhyggelige følelser og detaljer i rettssalen.

Megan Thee Stallion skal ha vært svært preget ved flere anledninger.

Ifølge LA Times forteller hun om både depresjon og selvmordstanker, og utrykker anger for å i det hele tatt ha snakket om hendelsen i utgangspunktet.

Tory Lanez og Megan Thee Stallion (Roy Rochlin/Getty, (Instagram/theestallion)
Tory Lanez og Megan Thee Stallion (Roy Rochlin/Getty, (Instagram/theestallion)

Se også: Megan Thee Stallion viser frem bilder av skuddskadene

– Jeg kunne ønske han bare hadde skutt og drept meg hvis jeg hadde visst at jeg måtte gå gjennom denne torturen, skal Megan ha vitnet.

I fire timer vitner rapperen i rettssaken. Hun uttrykker også frustrasjon over hvordan hendelsen omtales i media og i hip-hop-miljøet.

Megan Thee Stallion mener for mange har fokusert på om hvorvidt hun og Tory Lanez har hatt sex og ikke skadene hennes.

Dette har hun benektet i lengre tid, men innrømmet dog i rettssalen at de til tider skal ha hatt et seksuelt forhold. Megan påpeker derimot at de først og fremst var venner, og at de hadde knyttet et bånd som følge av at de begge har mistet mødrene sine.

Se også: Megan Thee Stallion svarer Drake: – Når faen ble det kult å spøke om kvinner som blir skutt?

– Hele denne historien handler ikke om skytingen. Det har bare handlet om hvem jeg har sex med. Når folk snakker om at Megan Thee Stallion ble skutt, så har alle overskriftene vært «Megan Thee Stallion stilt for retten» og det er ikke jeg som stilles for retten!, forklarer Megan.

Megan innrømmer også at hun skammet seg over å ha hatt et intimt forhold med Tory.

– Det er bare kvalmt på dette punktet. Hvordan kunne jeg dele kroppen min med noen som kunne skyte meg?

Se Megan The Stallion snakke om hendelsen nedenfor.

Se også: Nick Carter droppes etter grove anklager

I rettssaken forteller artisten om hendelsen i detalj. I bilen på vei hjem fra festen til Kylie oppstår det en krangel mellom Tory, Megan og hennes beste venninne Kelsey Harris. Ifølge Megan skal Kelsey ha hatt et crush på Tory, som blir sint på Megan og ber henne om å slutte å lyve til Kelsey om deres forhold.

I det Megan går ut av bilen følger Tory etter.

– Alt føles veldig slørete. Tory fortalte meg bokstavelig talt at jeg ikke var en dritt, og da sa jeg: «Faktisk er det du som ikke er en dritt. Dette er hvor du er i din karriere. Dette er hvor du er med musikken din.» Jeg tror han tok seg nær av det, forteller Megan.

Artisten forklarer at hun fryser til i det hun angivelig ser at han peker på henne med en pistol og roper «Dans, bitch!».

– Jeg frøs. Jeg følte et sjokk og jeg ble redd. Da jeg hørte pistolen gå av kan jeg ikke tro at han skyter på meg. Jeg følte smerte og jeg så ned på føttene mine og ser alt dette blodet.

Se også: Kim Kardashian får sitt ønske om besøksforbud oppfylt

megan thee stallion snl saturday night live
(Instagram/theestallion)

Se også: Megan Thee Stallion sier hun skal ta seg en pause: – Jeg er emosjonelt og fysisk utslitt!

Megan forteller også hvorfor hun ikke umiddelbart rapporterte skytingen.

Rapperen innrømmer at hun ikke følte seg komfortabel med å snakke med LAPD, da det hele skjedde i kjølevannet av hendelsene med George Floyd og Breonna Taylor.

– På den tiden hadde vi nådd en ny høyde når det gjaldt politibrutalitet… Jeg følte at om jeg fortalte at denne mannen har skutt meg kunne de kanskje skyte først og stille spørsmål etterpå.

Da hun omsider anmeldte skytingen forteller Megan at hun mistet selvtilliten, venner og seg selv.

– Faen, kanskje jeg bare skulle vært død, skal hun ha sagt gjennom tårer i vitneboksen.

Tory Lanez benekter straffeskyld.

Tory aka Daystar Shemuel Shua Peterson (født i 92) står overfor tre siktelser. En for å ha skutt Megan i føttene med et halvautomatisk skytevåpen og en for å oppbevare et uregistrert våpenet i bilen sin. Den tredje siktelsen er for å avfyre et skytevåpen grovt uaktsomt.

Dersom juryen finner Tory Lanez skyldig på alle tre punktene, kan han risikere en straff på til sammen 22 år og åtte måneder.

Rettssaken fortsetter i dag og avsluttes 23. desember.

Se også: Elon Musk forlater showet til Dave Chapelle etter å ha blitt buet på i 10 minutter – se video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer