Hopp til hovedinnhold
TØFF SOPHIA BUSH X LIVREDD TAYLOR KINNEY (NBC)

Savner du Sophia Bush fra One Tree Hill?

TØFF SOPHIA BUSH X LIVREDD TAYLOR KINNEY (NBC)

Tidligere i år startet serien Chicago P.D. på amerikansk TV. Der ser vi Sophia Bush fra One Tree Hill i rollen som Erin Lindsay, sammen med Jason Beghe (Chicago Fire, Californication) og Jon Seda (Chicago Fire, Treme, The Pacific).

Chicago PD
er en politiserie med mye action og mye drama; akkurat slik vi liker det. Skaperne av serien har tidligere laget Law & Order, samt Chicago Fire, hvor vi blant annet ser Lady Gagas kjæreste Taylor Kinney.  
Alle One Tree Hillfans som føler at livet er tomt etter seriens slutt kan dermed glede seg over et gjensyn med Sophia Bush, aka fantastiske Brooke Davis. Og Sophia er lekker som politibetjent. 

Fortsetter under 

 


(NBC)

Tar vi en titt på Instagram-kontoen hennes ser vi at hun fortsatt har kontakt med skuespillerne fra OTH. For et par dager siden la hun ut et bilde av seg selv sammen med Paul Johansson (Dan Scott) og James Lafferty (Nathan Scott). Hun og sistnevnte har for øvrig sittet i et tre og K-Y-S-S-E-T. Instagram-bildet har fått teksten: «My two favorite Scotts». 

Fortsetter under 


(INSTAGRAM)

Var ikke det litt slemt a, Bush? Hun glemmer jo en veldig viktig Scott, nemlig Lucas Scott, spilt av Chad Michael Murray. Trolig var det vel akkurat det som var meningen, hun ville ikke fortelle hvem som var favorittene, hun ville bare få sagt hvem som ikke (lenger) er en favoritt. 
Chad Michael Murray og Sophia Bush var gift i 2005, men ble skilt etter 5 måneder. Ryktene har gått om at Chad var ugrei (men vi elsker ham uansett), og Sophia har virket relativt bitter (og det er hun visst fortsatt). 
Sophia Bush la også ut et bilde av seg selv og de to andre babes’ene fra OTH (Bethany Joy Lenz og Hilarie Burton). Det digger vi. 
Fortsetter under


(INSTAGRAM)

Nok sladder, se traileren til Chicago P.D., som du kan se torsdager på Viasat 4: 

 


SUPERSPOILER:
Sophia får jammen kline litt med Gagas mann ut i episodene også, se video her.  
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer