Hopp til hovedinnhold
FROST OG SATYR (INDIE DIST.)

Satyricon er sleipe

Og smarte.
Bransjebladet Faro Journalen har notert seg et artig mediatricks Satyricon – med presserutinerte Sigurd Wongraven i spissen – har blitt gode på; Under intervjuer later black metal-bandet som noen tekster dem en gladbeskjed:
En internasjonal superanmeldelse av albumet de snakker om.

Fra Faros populære seksjon bakerst i bladet:

(…) Først var det VG Nett, hvor Satyricon-sjefen i følge journalisten fikk en storslagen SMS midt under intervjuet: «Under Tett på nett-intervjuet med VG Nett tikket nyheten inn om at Satyricon hadde fått 10 av 10 i det britiske musikkbladet Power Play».

Imponerende, selvsagt. Men så, en liten uke senere dukker det opp en ny sak i papirutgaven av VG, hvor det også tilfeldigvis tikker inn en SMS til Wongraven om «10 av 10 i Power Play».

En av VG-journalistene gjør da også oppmerksom på følgende avslutning på et Satyricon-intervju hos Side2.no: «Vokalisten blir fjern i blikket før han plutselig tar opp mobiltelefonen. – Den første anmeldelsen fra utlandet har kommet forresten, sier han og viser frem en e-post. Det britiske musikkmagasinet Power Play har talt. The Age Of Nero får 10 av 10 mulige.»

Til Side2s forsvar (som de selv skriver) var trommeslager Frost med på spillet da tekstmeldingen liksom kom, noe som gjorde det hele mer troverdig.

– Åh, den har jeg ikke sett ennå. Få se!

730.no hooket opp med den dyktige duoen.

Satyricons e-kort er her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer