Hopp til hovedinnhold

Sånn ja: Den nye norske realityserien BLOGGERNE

REALNESS: MARNA, SOPHIE ELISE, VOE & SUZI (BJØRN WAD/TV 2)

Mannen som har alt fra showene Cheer – Heiagjengen på samvittigheten –
Vegard B. Normann – har et nytt tv-ess i ermet på gang: Bloggerne.

Produsenten forteller 730 at TV 2 Bliss-virkelighetsserien, som starter i januar, følger livet til disse relativt ulike nettstedsentrenpenørene gjennom tykt og tynt:

Emilie «Voe» Nereng – Fersk 18-åring som
slo gjennom som Norges mest omtalte blogger som 13-åring, men for så å gå på en utslitt psykisk smell. Bor og går i dag i sisteåret på vg. skole på Hønefoss, er cheerdanser på landslaget og har kjæreste, opplyser TV 2.

Sophie Elise Isachsen – en av landets aller mest leste blogger. Hun bor i Harstad hjemme hos mamma, pappa og lillesøster, men er ofte på reisefot, noen ganger med kjæresten Mathias.

Marna «Komikerfrue» Haugen – småbarnsmamma og negledesigner fra Oslo, som er sammen med komikeren Ørjan Burø. Serien var med i prosessen da det de trodde var graviditet viste seg å være en kreftsvulst, og følger henne gjennom behandling på Radiumshospitalet og i tiden etterpå.

Suzanne Aabel
«sinnablogger» (s/o til Linnéa Myhre) fra Oslo som er svært aktiv på Twitter. Singel småbarnsmamma.

– Dette er helt uten filter, forteller Vegard, og minner om at endel av opptakene er basert på jentenes egne videodagbøker.

– Seerne får et innblikk i hvordan livene deres virkelig er. Gjennom det siste året har de bydd på seg selv og gitt oss et godt innblikk i hvordan livet er og blir når man deler det på nett. Vi får følge med dem på både de virkelig store og små begivenhetene i livene deres. Det er bare å glede seg!


Se opp for smakesnutt hos 730 snart, og se de nye promobildene fra serien her:

SOPHIE ELISE (BJØRN WAD/TV 2)

SUZANNE (BJØRN WAD/TV 2)

MARNA (BJØRN WAD/TV 2)

VOE (BJØRN WAD/TV 2)

ROSA? (BJØRN WAD/TV 2)
 
Den 18 år gamle Harstad-blondinen Se smakesnutter her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer