Hopp til hovedinnhold
SANDRA SKINNER PÅ TOPP 20 PÅ RÅDHUSPLASSEN MED NRK OG VG I SOMMER (730)

Sandra tilbake i fin form

Mange av dem som har møtt Sandra Lyng Haugen kan bekrefte at hun må være en av Norges blideste popstjerner. Det kan iallefall MANN, som nylig nesten forelsket seg i 22-åringen.

Men sangeren, som i morgen pryder deres forside, forteller at den fire-fem år lange pausen etter Idol og debutalbumet Døgnvill ikke kun har vært lystig.

Vefsn-jenta ble utslitt og lei. Hun orket ikke lenger å svinge seg med kjendisfiffen på fester og premierer i hovedstaden, og brøt med de fleste av sine bransjevenner.

Da hennes produsenter Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen alias Stargate forlot Norge til fordel for blant andre Beyonce, ble det ensomt, samtidig som Sandra ble tvunget til å ta mer musikalsk ansvar.

– Jeg følte at jeg sto litt på egen hånd. Jeg bestemte meg for å lære å lage all musikken min selv, så jeg kjøpte et keyboard og en gitar og gjøv løs, sier hun til Mann.

På det kommende albumet (som fortsatt spilles inn) har hun så langt vært med å skrive alle låtene selv, og hun forteller at inspirasjonen blant annet har vært hip-hop fra 80-tallet.

Apropos klassisk rap; Et tre års forhold med Diaz ble nylig over, men Sandra alias Lil’ Lyng sier til MANN at de fortsatt er gode venner, og hun har ingen hast med å finne en ny kjærste. Det betyr ikke at hun er kresen.

– Utseendet betyr faktisk veldig lite for meg. Har du sjarm og får meg til å le, da er jeg solgt. Jeg sier dette uten forkleinelse for mine tidligere kjærester, men jeg har aldri vært sammen med en skikkelig «hunk».

I den nye nummeret av Mann forteller Sandra også hva hun synes om å stadig havne på Norges mest sexy-lister, hva som gjorde bladets bildeserie annerledes enn hennes tidligere shoots og hvorfor hele Bogstaveien i Oslo fikk se rumpa hennes. Noe hun tok med et smil.

Flere bilder fra Topp 20 på Rådhusplassen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer