Sandra Lyngs yngre kjæreste holder lenger

20. feb 2014 kl. 00:00
COULDN'T CARE LESS, ASS (JANNE RUGLAND/OLAV STUBBERUD/MER)

COULDN’T CARE LESS, ASS (JANNE RUGLAND/OLAV STUBBERUD/MER)


I dag slapp den 26 år gamle lolitaen Sandra Lyng Haugen singelen «Don’t Care», som er produsert av hele Norges Donkeyboy. Hør den lekre poplåten nedenfor vår prat med Mosjøen-mor.

Hva er det du ikke bryr deg om her?

– Jeg bryr meg ikke om du er gammel eller ung, feit eller tynn, stygg eller pen, rik eller fattig. Så lenger du stjeler hjertet mitt!

Hvordan endte du opp med eselgutt?

– Gjennom min gode venn Peer Osmundsvaag, som luftet idéen om å jobbe med meg for dem, og de kicket umiddelbart på tanken og mente de hadde en låt som passet.
Jeg dro hjem til Kent og Cato i Drammen, hvor de også har studioet sitt. Det er en klisje, men kjemien stemte fra første strofe. Jeg tror det finnes over 20 versjoner av låten på Mac’en min, men jeg er veldig glad vi har vært tålmodige, for jeg elsker det ferdige resultatet!

Hva kan du røpe fra den kommende musikkvideoen?

– Jeg tok en sjefsbeslutning om å skyte den videoen uten å informere management og plateselskapet mitt. Vi var mest på ferie i LA, men kastet oss rundt og hadde to sykt morsomme dager på settet med (regissør) Tobias Frøystad og resten av crewet hans. Jeg gleder meg til å vise dere hva vi gjorde!

Du er sammen med fotomodellen Martin Danielle fra CLMD. Hva er det beste med å – for en gangs skyld – ha en kjæreste som er yngre enn deg?
 
– At han holder litt lenger…

!

Hør Sandra Lyngs nye singel «Don’t Care» produsert av Donkeyboy her:

 
Se også: FREDAGSFJAS: Sandra Lyng