Hopp til hovedinnhold
HEISANN (MER)

Sandra Lyng forklarer sine syv mest sexy scener

HEISANN (MER)


Hele Norges Sandra Lyng har vært popstjerne siden hun som tenåring tok førsteplassen i Norge med «Sommerflørt». Hvis du synes den videoen
var/er hot… Sjekk ut hennes nye Mohammed Sarmadawy-regisserte snutt til singelen «Play My Drum», produsert av Anders Frøen alias Mood Melodies.
 
Fortsetter nedenfor videoen.


Den 28 år gamle lolitaen har gravd dypt i lommene til sin mentor Gunnar Greve og filmet den ekstra fargesprakende, forførende videoen på Maldivene. Og Mosjøen-mor klarer jaggu å matche de sexy-ass omgivelsene.


Nedenfor brekker Sandra ned syv sensuelle scener fra snutten:1. – Dette er egentlig et klipp hentet fra en Dove såpereklame. Men vi syntes det passet veldig fint inn i helheten:


2.  – Jeg jobbet så hardt at svetten silte/sprutet på settet disse dagene, noe som tydelig går frem av disse bildene:3.  – Jeg fikk solstikk i sakte film under innspillingen. Helt sjukt. Noe de kaller Maldivian-fever visstnok:4. – Dette er det jeg på fagspråket ville kalt en sensuell burrito-move:


5. – Jeg synger om at du skal spille på tromma mi på stranda mens jeg kjenner at tromma på samme tid blir litt sliten av å sitte i sanden. Derfor legger jeg meg ned på en elegant måte, slik jeg alltid legger med ned:


6. – Jeg synger om trommer og leker at jeg danser litt… De klippet bort krabbedansen min, ble litt snurt for det – mens (min danser) Mia spiller på en afrikansk tromme. Hun hadde mye energi den kvelden:


7. – Det var et veldig fint hotell vi bodde på, men de hadde ikke senger, og vi måtte sove på palmeblader. Så måtte jeg bare sjekke om puppen fortsatt satt fast. Det gjorde den. Mia fortsetter å slå på den tromma, hun drev på sånn hele natta:

Throwback: Hvilken boyband-boy hadde Sandra Lyng valgt?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer