Sandra Lyng: – Det er på tide å våkne!

12. jul 2016 kl. 00:00
(SKJERMBILDE/UNIVERSAL)

(SKJERMBILDE/UNIVERSAL)

Sandra Lyng ønsker å rette oppmerksomhet rundt en sak som er viktig for henne, nemlig kampen mot mobbing. Se den ferske musikkvideoen til «Blue» nedenfor.

– Med denne videoen prøver jeg å sette fokus på et stort samfunnsproblem og noe som angår oss alle, nemlig mobbing. Alle vet om eller kjenner noen som har opplevd mobbing. Noen har kjent det på kroppen, mens andre har stått for mobbingen. Mobbing skader! Den lager store sår og varige arr som aldri forsvinner. Barn som blir mobbet over tid kan slite med senskader resten av livet. Det mange ikke vet er at barn som mobber er utsatt for de samme senskadene. Det er på tide å våkne! Hvem vil være ansvarlig for at et barn ødelegges? Vil du la ditt barn, barnebarn eller elev leve med den skyldfølelsen? Vi kan ikke bare skylde på barna. De gjør som de voksne gjør eller de gjør det de får lov til. Men… Dere unge kan tenke selv. Dere vet innerst inne hva som er rett og galt. De som ser på er like ansvarlige. Vi kan ikke bare skylde på barna, men vi kan som voksne ta ANSVAR. Ansvar for vårt barn.
Vi kan bry oss mer. Vi kan ta de tøffe samtalene og vi kan lære av hverandre. Vi kan stå sammen… Sammen for barna, for deg og meg, forteller Sandra engasjert via e-post. 


Se musikkvideoen til Sandra Lyng – «Blue» via regissør Frederic Esnault nedenfor. Låten er produsert av norske, Los Angeles-baserte Andre Lindal og Anthony Preston:

Se også: Norske artister vant VG-lista