Hopp til hovedinnhold
(HiLDE HOLTA LYSELL)

Samsaya filmet musikkvideo med iPhone: Se’n!

(HiLDE HOLTA LYSELL)

– «Superhero» handler om at man ikke trenger å passe inn. Jeg har alltid følt meg som en outsider i omtrent alt jeg har drevet med, sier Samsaya til 730.

– Det er kanskje derfor musikken har vært så sykt viktig for meg og blitt mitt lille trygge rom. Her kan jeg være meg selv og gi litt faen.

Oslo-jenta har lenge sagt at albumet er på vei, uten at det har vært helt sant, men nå kommer platen. På ekte. Snart.

Singelen er produsert av Fred Ball i England. Hvordan endte du opp med ham?

– Jeg fikk en mail fra Fred med en hyggelig invitasjon til å komme på besøk i studioet hans i London. Det første jeg gjorde da jeg leste det var å finne frem Pleasure-albumet med en gang, sette det på loud og danse mens jeg svarte at det var en date! Etter ett besøk skjønte jeg kjapt at Dr. Ball er min Dr. Dre. Det var så mange fine leker i studioet hans. Synth-heaven. Boy’s a genius! Jeg kost meg som en liten unge i studio og vi har rett og slett bare hatt det gøy.

Fortsetter nedenfor.

(HiLDE HOLTA LYSELL)

Hvorfor ser du ut som en pen Alice Cooper på singelcoveret?

– Dette bildet ble opprinelig tatt for «Who Is We»- serien i The Persona Issue #6 i A Doll’s House-fanzinen. Bildet er tatt av Hilde Holta Lysell. Hun klarer å fange meg bådet på bildet og som tilskuer. Jeg føler meg på en måte naken og føler at det er et av de fineste bildene jeg har av meg selv. Da jeg i tillegg satte på «Superhero» og tok fram bildet visste jeg at det måtte bli coveret.

Samsayas nye musikkvideo er filmet med iPhone. (Fortsetter nedenfor.)

Videoen er skutt med telefon. Artig!

– Jepp, videoen er skutt på iPhone med 8mm-appen. Hilde Holta Lysell på telefonen, Marte Økelsrud på hår og sminke og med Hege Golf på styling hadde vi en kreativ søndag på A Doll’s House-prosjektrom i Horten. Med mitt eget label 3 mm kan jeg gjøre akkurat det jeg vil og da jeg ringte Hilde hadde hun ikke skutt video før, men var klar for utfordringen.
Det var en avslappet shoot med Nikka i glasset og mye skratt. Vi var alle spent på hva vi hadde gjort, og etter at Henrik Lysell hadde gjort klippen hadde vi videoen klar.

Hvorfor blir det nye albumet ditt så hot?
 
– Jeg har det sykt gøy nå, og jeg tror det kommer til å smitte. Jeg liker å overraske og kommer til å fortsette med det.


Samsayas andre plate kommer i vinter. «Superhero» slippes 7. oktober.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer