Hopp til hovedinnhold
MONEYSHOT (FREDRIK ARFF/NRK)

Samsaya fant hunk på nettet

I ettermiddag ble resten av de norske MGP-deltakerne annonsert, og vi tok et par telefonsnapshots på Hard Rock Cafe i Oslo, slik vi også gjorde i forrige uke.
(730)

Norges Demi Moore og Ashton Kutcher? Samsaya (30) var smørblid i Mulberry sammen med sitt hunky funn Endre Nordvik (17) som hun fant på Sukker YouTube. Da hun ringte Endre fortalte han henne at han hadde vært med i X Factor, noe hun ikke visste. Låten hun har laget til den filmstjerne-look-having tenåringen heter… «Oh, Oh (Puppy Love)». Håhå.

(730)

Gatas Parlament er ikke de eneste rapperne i MGP; Lillestrøms unge veteran Stella Mwangi aka STL, som så $ ut i kenyansk bunad, sa at hun denne gangen for det meste går for sang.

(730)

Pernille Svensen Øiestad fra X Factor, som vi tok en skikkelig prat med i sommer, stiller sammen med Marius Barhaugen via uptempo-låten «I’ll Be Yours».

(730)
MGP-ordet på gatene om Norges #1 soulprinsesse Noora Noor, som i fjor vant Spellemannsprisen for årets kvinnelige artist, stemte altså. Hun fortalte oss at hennes «Gone With the Wind», skrevet av Simone «$» Larsen («Ambitions» +++), ikke er en typisk MGP-låt. Den høres angivelig ut som Noora Noor.
(730)

MGP-ringreven Hanne Sørvaag har selv skrevet sin «You’re Like a Melody» og jaggu også låten til den supersingle gladjenta Carina Dahl. Som passende nok heter «Guns & Boys».

Les om alle artistene hos NRK.no/MGP. High five til Per Sundnes & co som gjør en proff og genuint gira jobb.

Fun fact: Det blir mer tung rock i MGP, denne gangen via heavybandet Susperia. Gutta er harde og tøffe, men funny nok til å tidligere ha covret a-has «The Sun Always Shine On TV». Fuck yeah:


Les mer