Hopp til hovedinnhold
NICOLAS CAGE OG JESSICA I BINGEN I 2007-FILMEN NEXT (MGM)

Samleiemaraton for Jessica Biel

Artsy Powder Blue ble en flopp for Jessica Biel, men etter at hun gikk hardt inn i rollen som stripperen Rose-Johnny, fikk hun i det minste respekt for det eksotiske danseyrket.

Når Justin Timberlake-samboeren nå gjør seg klar for et nytt filmforsøk, blir det i snuskete Fucking Engaged, skriver THR.

Skuespilleren skal både spille og produsere, mens manusdebutanten Julia Brownell har skrevet historien om kjæresteparet som inngår en pakt om å ha sex – hver dag – frem til sitt bryllup, i et ambisiøst forsøk på å ikke bli like knusktørre som sine gamle foreldre.

Se video av Jessica fra «Powder Blue»

Etter innsats som scream queen i Motorsagmassakren og andre grunne karakterer, har 27-åringen lenge ønsket å få vise frem sine ferdigheter i mer reflekterte filmer.
Fucking Engaged er ikke et slikt prosjekt, men i fjor fikk Jessica i det minste demonstrert at hun kan synge, via Easy Virtue:


Se også: Svelg Justin Timberlake med salt

Biels neste film blir også en komedie.
I Nailed spiller hun en servitør som får en spiker satt fast i hodet, noe som gjør at hun får en skrue løs. Hun ender opp i Washington for å slåss for rettighetene for folk som blir skadet på snodige måter, og ender opp med å forelske seg i en politiker.
Passende nok er historien skrevet av Kristin Gore, datteren til Al Gore, mens den alternative hunken Jake Gyllenhaal er mannen Jessica møter.

PÅ CV-EN:  SPREK STRIPPER OG YPPIG MOTORSAGSOFFER (ELEVEN, SANDREW METRONOME)

Fun fact: I 2006 ble Jessica med J-Tizzle (som hun kaller Justin) til Oslo, og paret lusket lykkelig alene rundt i gatene og hygget seg med varme kopper fra Kaffebrenneriet, mens de så på trollfigurer og plastikkvikinghjelmer.

Se også: Erotisk morsdag for Justin Timberlake

Les mer