Hopp til hovedinnhold
SAM GJORDE MARIA EKSTRA GLAD (SONY, YOUTUBE)

Sam Smith overrasket Maria Mena: – Jeg ble skikkelig rørt

SAM GJORDE MARIA EKSTRA GLAD (SONY, YOUTUBE)
 

Det er ingen hemmelighet at Sam Smith er glad i Maria Mena. Den globale superstjernen fra London har tidligere boostet nordmannen via Instagram. Men under Costume Awards i går kveld fikk Maria seg en raus overraskelse, da 22-åringen dukket opp på storskjermen i Gamle Logen i Oslo.


– Hun har betydd mer for mitt musikalske liv enn så mange mennesker. Hun er mitt idol, sier Sam, som forteller at han har vært trollbundet av Maria siden han var 16 år gammel.

– Hun har vært en så stor inspirasjon for mitt album In the Lonely Hour. Jeg kan ikke få takket henne nok, og det at jeg får lov å gjøre dette er utrolig.

Platen som altså Maria inspirerte ham til å lage er Grammy-nominert til årets album og beste pop. Albumet var det nest mest solgte i England i fjor og det tredje mest solgte i USA. Sam Smith er altså ingen hvem som helst. Se ham introdusere og takke Maria nedenfor vår prat med henne.

Thank u @hegeaurelie & @costumenorge 😘 u know what u did! ( @gislegstokland & @madc0n ❤️❤️❤️ )

Et bilde publisert av maria mena (@mariamena_official)

Maria, hvor stas var det å få se denne snutten med Sam Smith?

– Jeg ble skikkelig rørt, både av det han sa, men også fordi det var en liten gjeng som jobba skikkelig hardt for at den snutten skulle bli laget. Jeg har fine folk rundt meg <3!

Har du møtt ham IRL?

– Nei, vi har kontakt på mail, og planlegger å møtes så snart han har fri. Det kan jo bli en stund til.

Hva er sjansene for at vi får høre en låt med Sam og Maria sammen?

– Jeg vet ikke. Jeg tenker at sånne samarbeid er finest når de oppstår naturlig, så om jeg skriver en sang som vi begge kicker på så kan det jo skje.. Uansett så virker han som en vanvittig fin fyr, som jeg er takknemlig for å ha fått hatt litt kontakt med.

Hva er planen din for 2015?

– Jeg skriver på ny plate nå. Forhåpentligvis så kommer det ny musikk fra meg etter sommeren. Men jeg gir ikke ut noe før jeg syns det er bra nok, smiler Maria i en epost til 730.

Her er Sam Smiths særdeles hyggelige hilsen til Maria Mena:


 
Bildene fra Costume Awards legger vi ut straks.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer