Hopp til hovedinnhold
LUSENT GJORT, TYGA... (YOUNG MONEY/CASH MONEY/UNIVERSAL)

Saksøkes for nipple-slips

LUSENT GJORT, TYGA… (YOUNG MONEY/CASH MONEY/UNIVERSAL)


Alissa Rae Ross, Azia Davis og Elizabeth Velasquez benyttet romjula til å stå opp for seg selv. Etter et halvt år i tenkeboksen har de tre California-jentene reist søksmål mot Lil Waynes Compton-artist Tyga for kontraktsbrudd, brudd på privatlivets fred og svindel, ifølge TMZ.

Modellene sa ja til å stille toppløse i hans musikkvideo i sommer, mot at brystvortene ble «redigert bort» eller «tildekket» i den ferdige versjonen av snutten.

Noe de forventet at kom til å skje.

Selv om sangen heter «Make It Nasty».

Og til tross for at rimsmeden Tyga på låten sier «hoes open close, I like when my bitches don’t wear no clothes… bitches they know, yeah bitches they know».

Singelen floppet på hitlistene (91. plass på Billboard Hot 100), men for å få mer blest slapp rapperen en snutt med scener hvor man kan se jentenes pupper. Alissa, Azia og Elizabeths advokat mener dette gjør at modellene dermed fremstilles «billig» og «smakløst», og at deres eksponerte brystvortene kan gå utover deres «karrierer».

«Make It Nasty», som hadde premiere i juli, er regissert av 24 år gamle Colin Tilley, som allerde har gjort 19 videoer for Chris Brown, samt snutter for Justin Bieber, Justin Timberlake, Katy B, Nicki Minaj, J. Cole og Usher.

Låten fikk først en video i desember i fjor, gjort av Alex Nazari, som ikke har resultert i søksmål fra modellene, til tross for at denne snutten er mye grovere.


Se også: Dolla Alexandra fra Ålesund bryr seg ikke om «haters» (video)

Les mer