Hopp til hovedinnhold
DANIEL CRAIG SOM 007  (COLUMBIA PICTURES)

Saftig smakebit på James Bond

DANIEL CRAIG SOM 007 (COLUMBIA PICTURES)
De antakelig forholdsvis stolte produsentene av James Bonds neste eventyr feirer at innspillingen er ferdig med å vise noen små, men solide, smakebiter i en heftig tease-trailer. Quantum Of Solace får premiere i november, igjen med muskelbunten Daniel Craig i hovedrollen.


Første trailer for den nye James Bond-filmen:
Den 22. filmen om agent 007 fortsetter der forrige, Casino Royale, sluttet. Bond skal hevne drapet på kjæresten Vesper, som sviktet ham, og finner ut at organisasjonen som truet henne, Quantum, er mye mektigere og farligere enn ventet. På ferden møtet Bond naturligvis på en fascinerende og komplisert kvinne, Camille, spilt av lekre, ukrainske Olga Kurylenko, kjent fra fjorårets Hitman.

(Nederst kan du se hvordan Olga så ut som en yngre modell.)

Personen bak kameraet er tyske Marc Forster, som blant annet har regissert Halle Berrys Oscar-booster Monster’s Ball og Stranger Than Fiction med Will Ferrell.
Det var egentlig britiske Roger Michell som skulle stå for regien, men produsentene ble uenige med ham på et tidlig tidspunkt. Filmen måtte likevel utsettes et halvt år. Tittelen Quantum Of Solace er hentet fra Ian Flemmings 1960-novellesamling For Your Eyes Only, men har ikke samme handling.


(UNIVERSAL PICTURES)


Eldre TV-reklame med en litt yngre Olga Kurylenko:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer