Hopp til hovedinnhold
BOOSTINGS FOR VV BROWN (UNIVERSAL)

Sa nei til Playboy, P. Diddy og Stevie Wonders sønn

Det tok 25 år før VV Brown fikk gitt ut sin solodebut, Travelling Like the Light, som hun slapp i forrige måned.

Men artist har den britiske singer-songwriteren Vanessa Brown vært mesteparten av livet, hvis man inkluderer aktiv jazz piano-spilling som liten, for så å ta navnet Gekki når hun skrev låter for andre artister.

Ifølge henne selv er musikkstilen dramatisk, karismatisk pop, som ofte lyder «hissigere enn en boks med frosker».

Akkurat det høres ikke så pent ut, men både The Independent og Los Angeles Times satte henne på sine «artister du bør se opp for i 2009»-lister, mens P. Diddy forsøkte å signere briten til sitt Bad Boy, uten hell.

– Det handler om å slippe løs ideene som jeg har hatt innelåst i hodet, forklarer hun i bioen fra sitt britiske og amerikanske selskap (Universals Island i England, EMIs Capitol i USA).

– Det er ærlighet, jeg pynter ikke med perfekt hår og diamanter til 10 millioner pund.

Se også: Alesha rykker inn i USA

Før hun har rukket å bli en stjerne, har hun også rukket å være ærlig mot to eldre legender. Ved å takke nei takk til deres ønsker.

Til Now forteller VV Brown om sitt møte med Stevie Wonder.

– Han strøk hånden min og inviterte meg med på date med sønnen hans. Men jeg brydde meg ikke om at det var Stevie Wonders sønn, jeg likte ham ikke. Han så ikke noe bra ut, sier hun til bladet.

Den andre forespørselen var også intim, og kom fra Hugh Hefner, Playboy-bestefaren, som tydeligvis følger med på potensielle popstjerner.

Ifølge våre venner på homsenettstedet GIC forteller den London-baserte Northampton-piken at bladet kom med et tilbud som hun sa nei til.

– Jeg er en ekshibisjonist, jeg synes nakenhet er hot, men det må være gjort på en veldig klassisk, kunstnerisk måte, forklarer VV, og mener hun derfor heller vil vurdere den franske versjonen av Playboy, som er mer motefokusert og artsy.

Se også: Oslo gav Lady Gaga orgasme

En mann frøken Brown sa ja til, endte opp med å dumpe henne, noe hun tar opp på singelen «Crying Blood». Den går iallefall ut til en «arsehole» som vet hvem han er.

– Han knuste hjerte mitt rett før jeg begynte å skrive albumet. På en måte var det frigjørende å skrive (låten), for jeg fikk ut alt og en avstand til bruddet. Men det at jeg fortsatt skrev om han betydde egentlig at jeg ikke var så ferdig med ham som jeg trodde, sukker hun.

Men rumpehullet føler seg nok dum i dag.

«Crying Blood»:


«Leave!»:


«Game Over»:


«Shark In the Water»:


Les mer