Så full at hun bare vil danse

25. sep 2008 kl. 00:00
CRED ELLER KOMMERS: LADY GAGA LIKER UANSETT Å LIGGE MED BEINA OPP (UNIVERSAL)

Da Lady GaGa gav ut sitt debutalbum The Fame i forrige måned, var det kanskje ikke med brask og bram. Men den platinablonde 22-åringen, som allerede poserer som om hun er en hot superstjerne, er en iallefall en sulten hustler.

Hennes første singel, “Just Dance”, produsert av svenske RedOne, har hun pushet siden mars, først ved å gi den til DJ-er som spiller på homseklubber i hjembyen New York. Deretter egentlig til hele verden, blant annet via en direktesendt opptreden under Miss Universe i sommer, som i år gikk ned i Vietnam. En begivenhet som TV-dekkes i et par land. I dag topper “Just Dance” dansehitlister i mange land, og kryper oppover spillelistene til flere norske radioer.
På låten synger blondinen at hun er så drita at hun ikke vet hvor hun er, noe hun driter i. Gaga velger heller å bare danse:


Men frøken GaGa får ikke til alt dette alene. 
Det er et apparat bak henne som skal få euro-dance-pop-en hennes til å ta av: Sjefen for prosjektet heter Jimmy Iovine (boss for den store Los Angeles-etiketten Interscope), mens nestkommanderende er Akon (grunnet sangerens fremadstormende Kon Live/Konvict).
Sjekk forsidesakene på 730.no.

Albumet til Stefani Gabriella Germanotta, som den unge discodronningen er døpt, skal lanseres i USA i oktober.

Hun gjester comebackalbumet til New Kids On The Block, og har skrevet musikk for blant andre Britney og Pussycat Dolls.

GaGa var to år gammel da låten hun er oppkalt etter kom ut:


Videoen til Queens’ “Radio Gaga” bruker scener fra filmen Metropolis, favorittfilmen til P. Diddys nye spaca dame.

(UNIVERSAL)