Hopp til hovedinnhold

S.U.P.E.R.T.O.R.S.D.A.G

Neste torsdag, altså 3. mars, har vi fått et fin-fint oppdrag! Nemlig varme opp glade publikummere før elektrotrioen Miike Snow kommer på scenen på Rockefeller. Både vi, og en av våre by:Larm-favoritter Niki & The Dove skal lage varme via platespillere, elektronisk godis og bass. 
NIKI ER PEN OG FLINK, og har en DOVE.
Det var et hyggelig oppdrag å få, da vi faktisk spilte Miike Snow – Animal allerede i vår aller første radiosending på P3 for over et år siden! #NOSTALGISK
FLINKE, LITT RARE FYRER <3
Håper du kommer og sjekker ut både oss og resten av gjengen!
Dette skriver Goldstar selv om den fine kvelden; 
Flere mener at de assosierer bandets sound til A-ha, Sugarcubes og Röyksopp, at de har et typisk nordisk sound. Mulig det, men det vi helt sikkert vet er at Miike Snow garantert kommer til å få hele Rockefeller til å vibrere og at alle som er der bare vil danse, danse, danse.

Miike Snow består av Christian Karlssons, Pontus Winnbergs og Andrew Wyatts band. Christian og Pontus er også kjent som superprodusent duoen ’Bloodshy and Avant’.

Niki and the Dove kan komme å bli Sveriges neste store musikkeksport. Det våger vi nok hevde. Artister som Fever Ray, Robyn og Lykki Li har blitt trukket frem i forsøk på å beskrive musikken, og NME, Radio One, Popjustice, Lilly Allen og andre hyller dette forunderlige bandet. Lytt til ”DJ Ease My Mind” så skjønner du hvorfor. 

Vi vil driste oss til å si at dette er en relativt digg torsdag!
Og ja, forresten… det her er oss: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer