Ryktet om nye Matrix-filmer

29. jan 2011 kl. 00:00
(WARNER BROS.)

En ryktestorm om nye The Matrix-filmer har spredd seg på nettet de siste dagene, etter at Ain’t It Cool News publiserte et referat fra en angivelig «Q&A-session» med Keanu Reeves.

Wachowski-«brødrene» skulle ifølge ryktene ha ferdigstilt manuskriptet til ytterligere to oppfølgere av den kult-erklærte science-fiction triologien. Videre ble det hevdet at den noe spesielle regissør-duoen konsulterer med Avatar-skaper og 3D-guru James Cameron, i den hensikt å komme opp med nye visuelle effekter for å revolusjonere action-sjangeren, på samme måte som den første filmen gjorde.

En armé av oppspilte internett-fans begynte umiddelbart å krangle om hvorvidt dette var en bra ting eller ikke, med tanke på hvor mye 2’ern og 3’ern sugde. Dessverre ble dette en kortlivet affære, både studioet Warner Bros og representanter for Reeves har nå gått ut og avkreftet ryktene.

Wachowski-brødrene jobber for øyeblikket med andre prosjekter, blant annet en futuristisk versjon av Robin Hood, som i all enkelhet er titulert Hood. Will Smith, som tidligere takket nei til å spille Neo i The Matrix grunnet tidenes verste feilprioritering (Wild Wild West), er ifølge mer troverdige rykter aktuell i hovedrollen.

Dermed må vi bare fortsette å fortrenge The Matrix 2 og 3, og late som om sagaen kun består av den første filmen.

Plaster-på-såret-bonus: Dekk hele ditt action-behov for 2011 på under 10 min med Super-Awesome-Indian-Transformer-Neo-Terminator! (2,3 millioner views på 14 dager!)


Ta kokain og få på Matrix-boost som Andy Samberg (video)