Hopp til hovedinnhold
Charli D'Amelio og Landon Barker
Charli D'Amelio og Landon Barker gjør ingenting for å stoppe romanseryktene (Instagram)

Charli D’Amelio og Landon Barker: Dater de?

Det kan se ut som datingryktene om Charli D’Amelio og Landon Barker stemmer.

De holder i holder hender i alle fall.

Etter noen uker med spekulasjoner om en mulig romanse mellom TikTok-stjernen Charli (født i 04) og Travis Barker-sønnen Landon (født i 03), ble de to potensielle turtelduene sett hånd i hånd mandag kveld etter det som skal ha vært en romantisk middag.

Se bilde av den store hendelsen nedenfor.

Internettet begynte først å spekulere da 18-åringen stakk innom lanseringsfesten for jevnaldrende Landon Barkers kleskolleksjon boohooMAN 14. juni, hvor det tydeligvis var meget god stemning mellom dem.

En uke senere hadde både Charli og Landon fått seg nye tatoveringer, og postet et innlegg fra samme tatovør på hver sin Instagram-historie.

De spesielt interesserte fikk også med seg at TikTok-stjernen Chase Hudson, som også er Charlis eks-kjæreste, fjernet alle spor av han og Landon på sine sosiale medier da ryktene begynte å florere. Ouch.

Se også: Kendall Jenner og Devin Booker: Ikke slutt likevel?

(Instagram/landonsherbarker)

Chase alias Lil Huddy var så heldig å få være med Landon på den storartede bryllupsturen til pappa Travis Barker og Kourtney Kardashian Barker til Italia.

Det virker dog ikke som han er så fan av kompisens nye flamme?

Verken Charli eller Landon har bekreftet ryktene, men å gå hånd i hånd på åpen gate under rykteflommen kan vel ikke akkurat tolkes som en avkreftelse.

Se også: Charli D’Amelio debuterer som skuespiller i thrilleren Home School

Det kan uansett tenkes at Landon har andre ting å tenke på. Tirsdag ettermiddag ble nemlig pappa Travis innlagt på sykehus.

Årsaken til innleggelsen er ikke kjent, men både Travis og datteren Alabama Parker ber om bønner på Twitter og Instagram.

(Instagram/alabamabarker)

Kun noen timer etter innleggelsen var likevel Landon å se på scenen med sin gode venn Machine Gun Kelly i Madison Square Garden, og fremførte låten «Die in California».

Det kan muligens tolkes som at situasjonen ikke er altfor alvorlig?

Vi håper på det, og ønsker Travis god bedring <3

Se også: Olivia Lobato til 730.no: – Det er ikke lett å gjøre det bra på TikTok!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer