Hopp til hovedinnhold
CHINESE DEMOCRACY HAR GUNS HATT GOD TID TIL Å GJØRE FET (UNIVERSAL)

Rykte nummer 1000 om Guns N’ Roses

Hvis ryktene til Rolling Stone medfører riktighet, kommer Guns’N Roses ekstremt mye omtalte, og (enda mer) ekstremt forsinkede Chinese Democracy i salg 25. november. Los Angeles-bandets nyeste album, The Spaghetti Incident, er ikke spesielt nytt. Det kom i 1993.

Ordet på gatene er at den amerikanske kjeden Best Buy, som har over tusen butikker i seks land, skal få selge albumet eksklusivt i en periode. Gruppens manager skal ha gjestet et internt Best Buy-arrangement hvor han lot nesten tusen ansatte få høre låter, som flere tok opp via sine telefoner og la på nettet. (Altså ikke med godlyden.)

Manageren fortalte at låten «If The World» kommer på soundtracket til Ridley Scott-thrilleren Body Of Lies, med Leonardo DiCaprio og Russell Crowe, som har premiere i USA i oktober og i Norge i november.

En av Guns’ drepte gitarhelter ble hyllet av Alice In Chains, Slayer, Anthrax og Metallica i Texas.

I forrige måned ble en amerikansk 27-åring arrestert etter å ha lagt opp flere uferdige låter fra Chinese Democracy på sitt nettsted, altså uten tillatelse. Spillet Rock Band 2, som kom til Xbox 360 i september (fulgt av Playstation 3 og Wii), fikk i motsetning lov til å bruke den nye sangen «Shackler’s Revenge».

46 år gamle Axl, som holder huden usedvanlig stram og glatt, er i dag det eneste originale medlemmet av Guns ‘N Roses. Tidligere Guns-gutter Slash, Duff McKagan og Matt Sorum er med i Velvet Revolver.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer