Hopp til hovedinnhold
HEISANN 1 (BEN GLASS/WARNER BROS.)

Ryan Gosling gjør «USAs hotteste kvinne» våt

Han her…

HEISANN 1 (BEN GLASS/WARNER BROS.)


… skal forsøkte å styre hun her…

HEISANN 2 (UIP)


Resultatet skal bli How to Catch a Monster, Ryan Goslings regissør- og manusforfatterdebut.

Når det kommer til den kvinnelige hovedrollen, velger skuespilleren fra det mange vil kalle øverste hylle(r): Christina Hendricks alias kontorfruktfatet Joan Holloway i ifølge kvinner. 37-åringen er også med i Drive med Ryan.


Den rause sørstatsbaben skal spille en enslig mor i det som i pressemeldingen beskriver som «et moderne eventyr», hvor hennes sønn oppdager en hemmelig vei til en undervannsby. For at familien skal overleve, må Christinas karakter dykke ned i det mystiske dypet. Forvent at Ryan kommer til å diske opp med snasne vann-shots.

The Goz produserer How to Catch a Monster, sammen med Marc Platt, Adam Siegel og Michel Litvak, som selvfølgelig sier at de er oppspilte over prosjektet.

– Vi er begeistret over å produsere Ryan Goslings debut som manusforfatter og regissør, og fortsetter vårt samarbeid som startet med Drive, forteller produsentene og skryter av 31-åringen.

– Han har komponert et vakkert, uforglemmelig manus, og har en veldig klar visjon om hvordan han skal bringe det til live. Hans evne til å dra publikum inn i sin verden som skuespiller vil også komme godt med som filmskaper.

Innspillingen starter til våren.

Snart er hunken aktuell i Bangkok-thrilleren Only God Forgives med Kristin Scott Thomas, samt det vi beskrev som «filmhøstens deiligste mafia-beef»: Gangster Squad med Ryan og Emma Stone er dog utsatt til vinteren.

I det virkelige liv er Ryan sammen med usnaue Eva Mendes.


Se også: Eva Mendes’ solide sex-tape er i salg (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer