Russell Brands rause rimjob-råd til norske gutter

3. des 2013 kl. 00:00
LOL (HÅVARD JØRSTAD)

LOL (HÅVARD JØRSTAD)

Russell Brand er ikke bare kjent for et par års ekteskap med Katy Perry og de funny filmene Forgetting Sarah Marshall og Get Him to the Greek; den 38 år gamle briten gjør det også godt som stand-up-skjemtegauk.
Nå er han på sin første verdensturné, Messiah Complex, som svingte innom Folketeateret i Oslo i går.


Det ble skøy!

I sekundet Russell kom på scenen reiste en middelaldrende norsk dame seg i salen og skrek «Russell, you’re so sexy! I want to meet you tonight!», hvorpå Russell satte sex-standarden ved å å love å gjøre salens kvinner gravide ved å befrukte dem via lufta.

Deretter tok han seg en runde for å dele ut klemmer og veksle ord blant publikum, og plukket ut en tilreisende ukrainer ved navn Andrej som han lovet å ha «violent sex with – the Soviet way». Et par karer som jobber for den ene Stress-butikken kom to minutter for sent, og fikk «who the fuck are these guys»-leksa fra Russell.

Showet dreide seg om hans fire helter – Gandhi, Che Guevara, Malcolm X og Jesus. Veldig god balanse mellom fjas og refleksjon over hvordan de har påvirket våre liv og måten vi tenker på. Han tok også oppgjør med hungersnød, de store merkevarenes påvirkning, kristendommens hyklerske holdning til homofili, osv. Seriøse temaer som skeia ut i sexprat når de ble for seriøst.

Da han snakket om Che Guevara dro han frem et bilde av Erna Solberg på skjermen. «Che has the face of a leader – this woman has not!» Hvorpå han mente at ledere som Solberg og David Cameron ikke kan ha ordentlig sex, og i sine skinny skinnbukser visualiserte han Erna ta’n både oralt og analt – til stor jubel.

Det var dog ikke den eneste gangen han visualiserte sex. Han visualiserte også blant annet Ronald McDonald pule en Filet’o Fish-burger, seg selv masturbere på toppen av en politibil (true story), homosex og seg selv pule katten sin (flere ganger).

Vitenskapelige fun facts ble det mye av. Som for eksempel at bananfluer har 60 % av det samme DNA’et som mennesker. Hvorpå han gjønet med at katten hans har 100 % av hans DNA når han føler seg ensom.

Katy Perrys eks kom også med et tips til gutta. Om man vil ha rimjob, må man alltid la dama komme først. Han mente at et jenteanus så ut som det var en fløyte tegnet av Walt Disney, som ikke kunne produsere noe mer giftig enn små rosa Tic Tac’s. Og å gi dama et klimaks via den, var den eneste måten å få henne til å i det hele tatt vurdere å gyve løs på «King Kong-hårknuten» av en manne-ass som så ut som en lær-bagel akkompagnert av tysk ompa-musikk. «So if any of you women here in Oslo tonight want to have sex with me tonight, I’ll let you come first», forsikret Russell, før han
avsluttet med å si at han sikkert kom til å ende opp i Vaterlandsparken med fingeren opp i anus.

I ren Brand-stil var det et tidvis provoserende show, men på en mer crowd-pleasing måte enn shit han har gjort tidligere. Mer karismatiske komikere enn han er vanskelige å oppdrive.

Se bildene nedenfor. Tekst og foto: Håvard Jørstad.

Se også: Video: MEAN TWEETS: Kjendiser leser stygge tweets om seg selv (blant annet Russell Brand)