Hopp til hovedinnhold

Russell Brand var ikke morsom

Jeg så komedien Forgetting Sarah Marshall i sommer, så jeg har fått med meg Russell Brand, men jeg skjønner ikke hvorfor han var årets vert på VMA. Jeg sovnet under årets show, men fikk sett starten, og det var litt pinlig. Både standup-delen og at jeg så på.

På klippet nedenfor har de fikset det litt opp, men på livesendingen var hørtes responsen fra salen slappere ut.

Enten skjønte ikke den amerikanske Hollywood/stjernecrowden hans britiske humor, ellers så var han egentlig mer irriterende enn morsom. Eller litt av begge deler.

Showets åpning med Russell Brand.

Da han disset McCain var livesendingen på ansiktet til Britney, og hun lo ikke. Her klapper hun litt. For et par år siden oppfordret hun folk til å slutte å mase om at Bush gjorde en dårlig jobb, og heller la han styre i fred.

Det gøyalste Russell kom med var kanskje at han mente Jonas Brothers burde ha sine kyskhetsringer på kølla, og at baseballspilleren Madonna liksom skal ha stått i med, fikk henne til å føle seg «like a virgin» på grunn av balltreet.

Hø hø hø…?

Det var gøyalere da Chris Rock var host. Da husker jeg han vinket til Jenna Jameson i salen og sa at det står respekt av en kvinne som har tatt «more shots to the face than 50 Cent».

Nyeste saker fra 730.no

Les mer