RuPaul’s Drag Race-stjerne til Norge

17. des 2014 kl. 00:00

Saken er oppdatert 

RuPaul’s Drag Race er favorittserien til halve 730-redaksjonen, og vi ble derfor litt skuffa over at Battle of the seasons-turnéen ikke kommer til Norge. Derfor drar vi heller til København for å se Adore Delano, Alaska, Bianca Del Rio, Courtney Act, Jinkx Monsoon og de andre i april. 

Ett navn vi savner på turnéen er sass-mester Willam Belli, og i morges skrev American Apparel-modellen på Facebook at hun kommer til Norge. Norge!! Sjekker man turnélista finner man ikke noen gig i Oslo, men Landmark i Bergen 6. juni. Vi håper dog at flere norske datoer dukker opp, og skal selvfølgelig se henne i vestlandshovedstaden. 
 
Landmark, som er en del av Bergen Kunsthall, har ennå ikke annonsert opptredenen på sine sider.

Ubekreftede kilder forteller 730 at dette egentlig skulle være en overraskelse fra Bergen Pride, noe Willams team kanskje ikke har fått med seg. 

OPPDATERT: Festivalen Regnbuedagene (Bergen Pride) forteller oss at dette blir Willams eneste opptreden i Norge i 2015. Det stemmer heller ikke at han er booket av Landmark, så hvorfor Belli skriver dette på sine nettsider aner vi ikke. 

Se noen av Willams beste/verste sitater fra Drag Race: 

Se også: Er verdens neste popstjerne i drag? (VIDEO)