RuPaul’s Drag Race er tilbake! Se intens trailer

2. mar 2015 kl. 00:00
ROSS MATHEWS, MICHELLE VISAGE, RUPAUL OG CARSON KRESSLEY (LOGO TV)

ROSS MATHEWS, MICHELLE VISAGE, RUPAUL OG CARSON KRESSLEY (LOGO TV)

Oppdatert 2. mars: Sesong 7 starter i dag! Vi har tatt en sniktitt på de to første episodene, og programmet skuffer på ingen måte. Se trailer lenger nede. 
  


HerreGUD som vi har gledet oss til dette. 

Realityprogrammer og talentkonkurranser har en tendens til å bli dårligere med årene, men RuPaul’s Drag Race blir bare bedre og bedre. Sesong 6 var kanskje den beste hittil, og har satt lista veldig høyt for de neste dronningene.

Allerede 2. mars får vi et gjensyn med RuPaul Charles og Michelle Visage. (Sistnevnte er også aktuell med Celebrity Big Brother om dagen.) Nytt for sesong 7 er at den litt kjedelige Santino Rice fra dommerpanelet er ute, og erstattet av gladguttene Carson Kressley og Ross Mathews

Fortsetter under

I takt med at både deltakerne og selve showet har blitt bedre, blir ikke overraskende gjestedommerne det samme. I sesong 7 får vi blant annet se Ariana Grande (<3) gi sine tilbakemeldinger, samt andre superstjerner som Demi Lovato og Jessica Alba. 

Full oversikt over årets gjestedommere:

Ariana Grande, Demi Lovato, Melanie Brown (Mel B fra Spice Girls), John Waters, Kathy Griffin, Olivia Newton-John, Kat Dennings, Jordin Sparks, Alyssa Milano, Tamar Braxton, Isaac Mzrahi, Rebecca Romijn, Michael Urie, Rachael Harris, Lucian Paine og eks-dommerne Santino Rice og Merle Ginsberg. 

May the best woman win… Se den intense traileren for sesong 7 av RuPaul’s Drag Race


VI GLEDER OSS! Har du ennå ikke sett serien ligger alle de første seks sesongene på norske Netflix. 
 
Flere 730-saker om RuPaul’s Drag Race her
Se også:
Sassy Drag Race-stjerne kommer til Norge i sommer!