Rudolf følger opp internasjonal landeplage

8. mai 2009 kl. 00:00

Anmeldelsene til albumet In the City landet under midt på treet, for å si det på en kompismåte, men den 80-tallsflørtende poprockeren Kevin Rudolfs singel «Let It Rock» med Lil Wayne ble en internasjonal hit.

Nå forsøker Miami-New Yorkeren seg med den vanskelige oppfølgeren, «Welcome To The World».

Videoen har med Waynes fosterfar Baby alias Birdman, som kanskje spiller en form for forretningsmann som har et eller annet forhold til en krabbende blondine.

Chris Cornells Timbaland-album har fått dårligere kritikk enn Kevins.

Albumversjonen av låten, som Kevin har produsert selv, har med rapperen Rick Ross, mens den poptensielle popstjernen Kid Cudi gjester remixen.

Sistnevnte er signert til Kanye Wests G.O.O.D. via Universal Motown, mens Kevin er på Cash Money via Universal Republic, alias Madcons amerikanske hjem.

Selv om 26-åringen virker fersk, er han ikke en nykommer.

Sangeren, låtskriveren og gitaristen debuterte under navnet Binocular i 2001 på Madonnas etikett Maverick, men retropopmusikken hans ble møtt med laber interesse, til tross for tung rotasjon i Superman-serien Smallville.

I ettertid har Kevin holdt seg i musikkbransjen, blant annet som studiomusiker for Timbaland (gitaren på «Scream» er Kevins) og Nelly Furtado, ofte under navnet Phantom.