Hopp til hovedinnhold
R for Royane (Will Trillest, Astroscope)

Norsk prima donna: Se videoen til Royane ✨

Haters they come… Haters they go!

Royane Harkati fra Drammen er brått i selskap med artister som Vince Staples, Christina Aguilera, Lene Alexandra, Madi Banja og Marina & The Diamonds når hun i dag slipper en låt med tittelen «Prima Donna».

Hyggelig nok får 730 ha videopremieren – sjekk ut snutten nedenfor en lynrask chat med Royane.

Hey Royane! Hva handler «Prima Donna» om? 

– «Prima donna» skal være en good feeling-låt som skal være gøyal. En «girls anthem» som skal kunne ta deg med fra Marokko og helt til Japan. Issa vibe.

Skjønner! Hvis du skulle gitt ut en drømme-remix – hvilken artist burde hoppe på «Prima Donna»? 

– French Montana! Han er ekte khoya (bror på marokkansk). Hadde vært kult å lagd en feature med han. Han har litt av samme bakgrunn som meg, så det er en jeg kan relatere til og beundrer!

Har du funnet noen norske favoritter siden sist da? 

– Mange norske artister som gjør det bra om dagen! Lauren, P-Flow og Jonas Benyoub er en av favorittene.

Bra liste! Du designer klær også, har du flere talenter?

– Jeg har alltid drevet med forskjellige ting og liker å tenke at jeg får til alt jeg vil. Er en veldig kreativ sjel. Skal ha en utstilling på kolleksjonen min under Oslo Fushion, så gleder meg veldig til det. Utenom musikk så har jeg absolutt lyst å gjøre noe innenfor mote og film. Jeg liker å overraske, så noen kort må jeg holde tett. Just stay tuned 🙂

I sommer så vi deg på scenen for første gang på H&M Loves Music, hvordan var det? 

– Det stemmer! Det var så sinnssykt gøy! Var første ordentlige scenen jeg hadde stått på og fokuset mitt var å bare ha det gøy. Så lenge jeg har det gøy, så har publikum det gøy. Virket som det funket. The energy is everything!

Musikkvideoen starter som et spill. Er du en gamer? Og hva er dine favorittspill gjennom tidene? 

– Viben på låten er fun, og hva er mer fun enn et bra spill? Jeg er en old school gamer, liker å dra frem Super Mario, Tekken eller Crash Bandicoot i ny og ne.

– Den ene scenen er basert på anime-spill hvor jeg er alter-egoet mitt «Takashi Aruto». Et fett navn jeg fikk av en fan i fjor fordi de fikk asian vibes fra meg. Hvis universet kaster noe på deg, så må du bare gripe det tenker jeg.

Hva er den ultimate drømmen din som artist? 

– Jeg begrenser aldri meg selv. Har en tankegang om at alt er mulig. Hvis noe er ment for meg så er det det, hvis ikke så er det helt greit det også. Men jeg personlig satser stort og gjør mitt beste uansett. Go hard or go home!

Se musikkvideoen til yz-produserte «Prima Donna» via Will Trillest:

Se også: Pasha dopes ned av Royane (heldigvis er det bare en musikkvideo)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer