Hopp til hovedinnhold
(VICTORIA'S SECRET)

Rosie alias «TIT LIPS»

Hvorfor Megan Fox plutselig forsvant fra Transformers-serien er ikke helt klart… (Men se: – Han er en p:kk!) Allerede før tredje del – Dark of the Moon – er på kino, føles det dog som om den britiske debutanten Rosie Huntington-Whiteley har tatt over fullstendig. Men kjapp forsidebonanza og førsteplasser på «verden mest sexy»-lister er ifølge 24-åringen kun en bonus, ettersom hun hevder å være en fokusert og ærgjerrig go-getter.

– Jeg har arbeidet siden jeg var 16 år gammel. Jeg har forsøkt å holde meg på rett kjøl, jeg har forsøkt å være profesjonell på alle mulige måter. Jeg har virkelig dedikert meg selv til min karriere. Jeg visste mer eller mindre at jeg ikke kom til å fucke den opp. Nå har jeg en ny utrolig mulighet, og jeg må gjøre mest mulig ut av det, sier modellen, som innrømmer at filmbransjen skremmer.

– Om jeg er redd? Øøøøh, ja.

(FAKSIMILE)

Arbeiderklassejenta – til tross for det fancy etternavnet – har vært Victoria’s Secret-«engel» siden hun var 18 år, og for fire år siden skjøt hun en reklamefilm med blockbuster-regissør Michael Bay: Se video! Slik startet oppsvingen på ekte.

– Ifjor sendte (Michael) meg plutselig en epost. Han fortalte at han ville se meg «på tape» og lurte på om jeg ville være interessert i en rolle i Transformers.

(FAKSIMILE)

Brått skjønte hun at det var hovedrollen Michael mente. Og at hun egentlig var den eneste han ønsket seg som Megans erstatning.

– (Etter audition-runden) hadde jeg middagsmøte med (Tranformers-«hunk») Shia LaBeouf, og jeg spurte ham hvor mange jenter som hadde kommet like langt i audition-prosessen. Han svarte: «Ingen. Det er deg eller ingen.»

(FAKSIMILE)

January Jones (Don Drapers Mad Men-kone, Charlize Theron (The Devil’s Advocate, Monster) og Cameron Diaz (du vet) er modeller hun lister som har taklet steget fra modell til skuespiller. (Hva med Gisele Bündchen? Kanskje ikke, jamfør innsatsen i The Devil Wears Prada.)

GISELE… IKKE RÅ PÅ FILM… KANSKJE DET GÅR BEDRE MED  FRØKEN BANANTITS TIT LIPS <3 (FAKSIMILE)

Rosie fikk mye tyn for sine generøse lepper da hun var yngre, men det lollete kallenavnet Tit Lips har hun lagt bak seg. For to år siden lekket dog et 2004-bilde av de samme juicy leppene rundt en bong, noe som skapte dårlig stemning.

– Det var min første smak på tabloidavisene, (men) på lang sikt påvirket det ikke min karriere. Jeg vet hvem som tok bildet og jeg vet hvem som puttet det på internettet.

– Da jeg startet som modell var jeg definitivt… mer voluptuøs, sier Rosie, som føler at hun i dag skuffer noen av de kurvsjuke gutta hun møter.

ROSIE #2 (FAKSIMILE)

– Når de spør hvem jeg er modell for og jeg svarer «Victoria’s Secret» ser de rett ned på puppene mine og så opp i ansiktet. Disse gutta er så skuffet over at jeg ikke har DD-pupper! Men undertøy er gøy på soverommet.

Den som har det mest gøy med Rosie, og som neppe er skuffet, er Jason Statham (43), som har spilt bad-ass i en haug av filmer. Skuespillerkjæresten har backet henne i Hollywood-valget. Som ikke har vært lett. Devon-jenta vet at mange kommer til å hate på henne når hun dukker opp på kinolerretet, og hun mener de fleste anmelderne allerede har slaktet henne. Før de har sett filmen. Noe hun angivelig driter i.

(FAKSIMILE)

– Jeg har ikke hevdet at jeg er en fantastisk skuespiller. Jeg vil jobbe, det er det. Jeg vil betale regningene og gjøre min familie stolt… At ambisiøsitet blir sett på som et negativt trekk hos kvinner er bare bullshit!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer