Hopp til hovedinnhold

Sophie Elise Isachsen (18) til 730.no: – Jeg er ikke for ung for FHM!

Sophie Elise Isachsen startet i det små…

Men i skrivende stund er hun på 2. plass på Blogg-listen i Norge.

Nå blir 18-åringen fra Harstad enda mer kjent, ettersom hun pryder forsiden av neste FHM.

Sophie, som vi også har intervjuet før, forteller at FHM-shooten var morsom og at hun liker det som snart kommer på trykk.

– Det var gøy og spennende. Jeg liker å bli tatt bilder av og synes resultatet ble bra, sier Sophie til 730.no.

Bloggeren ble med fordi hun fikk bestemme selv, og fordi hun visste at fotografen var dyktig.

– Jeg sa ja fordi jeg fikk ta mye styring selv og Rolf-Ørjan (Høgset) er en mann jeg stoler på og som jeg vet har peiling.

At hun er for ung til å stille opp i FHM er hun ikke enig i.

– Nei, jeg er ikke for ung for FHM. Jeg er 18 år, altså myndig og kan tenke for meg selv. Dette er noe jeg har tenkt nøye igjennom. Og sikkert FHM også. FHM er ikke et «pornoblad», og bildene ble fine og ikke drøye. Jeg synes man ser verre ting hvis man titter på reklamepauser på TV3 eller TV 2, sier Sophie til 730.no.

Troms-influencer-prinsessen har tidligere skrevet om bladet.

«Heller drittkjerring enn FHM», kalte hun et innlegg før jul, hvor hun skriver at bloggen har gitt henne et åpent sinn, og at hun derfor aldri dømmer basert på førsteinntrykk.

En kvinne som Sophie Elise omfavner er FHM-ringreven Linni Meister, som – til Sophies frustrasjon – foreldrene hennes ikke beundrer.


(SOPHIE ELISE)

– Ta for eksempel Linni Meister. En utrolig søt jente som det ikke finnes et snev av vondt i, som er en utrolig god mor og en strålende personlighet. Men likevel tar jeg mamma og pappa i å himle åpenlyst med øynene hver gang hun er på TV, og kommenterer hvor dum hun er. Hvorfor er Linni Meister dum? Fordi hun har vært i undertøy på forsiden av FHM?

– Tenk at det finnes slike fordommer enda i Norge, det er veldig 1920 spør du meg! Tenk at det er det verste en jente kan gjøre nå for tiden i følge voksne mennesker – det er å ta restylane, silikon og bruke lite klær.

– Det er mindre sosialt akseptert å være i FHM enn det er å være en drittkjerring. Det er faen meg helt sinnssykt.

Sophies videoer hos YouTube har over 4 millioner visninger. Her er en snutt hvor skjemtegauken gjør narr av rosabloggere:

730.no intervjuet Sophie Elise da hun var 17 år: Norges blondeste bloggebabe? Bare ikke kall henne Barbie…

Les mer