Hopp til hovedinnhold
ROSA DUKKER SNART OPP I DIN STUE (ROSAACOSTA.COM)

Rosa Acosta: Klar for en virkelig utfordring

Vi var ikke bekymret, men følte det var litt stille rundt ballerinaen Rosa Acosta. Hun fikk tross alt fenomenal oppsving i sommer etter sin stødige opptreden i Drakes «Best I Ever Had»-video.

Heldigvis står det bra til med hennes karriere, selv om den tidligere Dominican National Ballet-studenten nå bruker mye tid innenfor den urbane popbransjen. Ifølge CV-en på hennes nettsted har hun relativt nylig (dog utenfor vår radar) medvirket i videoer fra Chris Brown og J Rich (J who?) og i Drakes seneste med Em, Ye og Weezy.

BRUN OG PINK (ROSAACOSTA.COM)

Men hun har ikke plassert sport og dans helt på hylla; 25-åringen med den tykke, spanske aksenten forteller What’s Poppin at hun har begynt innspillingen av et realityshow med en sprek, rød tråd.

– Jeg skyter piloten, så jeg kommer kanskje til en tv nær deg snart. Dere trenger ikke å bekymre dere; Serien vil bli tekstet, haha.

Konseptet går ut på å følge Rosa i forkant av en knallhard fitness-konkurranse som krever maks toppform. Forberedelsene må hun kombinere med sin modell- og videokarriere.

– Det er veldig vanskelig for meg å gjøre det jeg gjør samtidig som jeg skal trene to timer hver dag når jeg noen ganger ikke har tid. Som i dag; Jeg våknet opp klokken 5 fordi det var den eneste tiden jeg kan gå til gymmen med treneren min er klokken 6. (…) Jeg la meg klokken 2, stod opp klokken 5 og trente klokken 6.

Showet produseres av Marlon Pena, som har regissert musikkvideoer for en haug av reggaetonartister.
Det er mulig at resultatet til tider blir litt cheesy.


Mange ballettfans mener Rosas innsats for kunsten ikke kvalifiserer til å bli tatt seriøst, og at hun fokuserer mer på å tøye ut enn å danse.

– Du er sikkert en flott jente, men du stilen din tilhører en stripper, sa en innringer på Eminems Shade 45 mens Rosa var gjest i studioet.

Hun ble ikke støtt av kommentaren, og svarte med latter.

– Folk kan mene det de vil om det jeg gjør, men bankkontoen min forteller meg at jeg ikke gjør det så verst.  

Nyeste saker fra 730.no

Les mer