Hopp til hovedinnhold
The Idea of You trailer reviews
Anne Hathaway imponerer i ny romkom med Nicholas Galitzine (Prime Video)

The Idea of You sin trailer er den mest sette for en streamingfilm

Men er filmen verdt å se?

For en drøy uke siden fikk vi ta første titt på Prime Video sin nye romantiske komedie The Idea of You, med Anne Hathaway (født i 82) og Nicholas Galitzine (født i 94) i hovedrollene.

Nå har den slått rekorden for den mest sette traileren til en streamingfilm noensinne. Den har samlet over 125 millioner visninger via alle sosiale medier-plattformer.

Men hvordan blir selve filmen tatt imot?

Som flere kanskje har fått med seg er denne romantiske komedien en adaptasjon av Robinne Lee sin bok med samme navn. En bok som ifølge forfatteren selv er løst basert på ingen ringere enn Harry Styles.

Ta en titt på traileren til The Idea of You nedenfor så skjønner du nok fort greia.

I helgen var det duket for den første visningen av Prime Video sin nye romkom på filmestivalen SXSW alias South by Southwest.

Her var begge hovedrolleinnehaverne tilstede, og Anne Hathaway røres til tårer av responsen.

– Jeg kan ikke snakke. Jeg elsker dere så mye. Dere aner ikke hvilken gave dere har gitt oss med deres respons på denne [filmen] ved å være så tilknyttet til hver lille nyanse. Jeg kommer aldri til å glemme denne visningen. Tusen takk, sier en gråtkvalt Anne fra scenen.

Videre forteller hun at hun ønsket å gjøre denne filmen på grunn av dens artige premiss. I tillegg påpeker hun at såkalte coming-of-age-historier ikke kun trenger å handle om mennesker i de tidligste stadiene av livet.

– Jeg vet ikke med dere, men jeg føler at jeg fortsetter å blomstre, sier 41-åringen til applaus fra publikum.

Se klipp nedenfor.

Videre i talen sin forteller skuespilleren at hun heller ikke ønsker å bli satt i noe bås når det gjelder hvilke filmer hun takker ja til.

– Jeg vil ikke bli satt i bås når det gjelder hvilke filmer jeg lager på grunn av alderen min, kjønn eller fordi jeg har vunnet en Oscar. Jeg vil ha det gøy, for faen. Den resonnerte med meg, forklarer Anne.

The Idea of You blir antagelig ikke en av Oscar-kandidatene til neste år.

Men de første tilbakemeldingene er ikke så aller verst.

The Idea of You

(Prime Video)

«Som en rocka alenemor trenger ikke Hathaway en kjæreste, og langt mindre en boyband-flørt for å føle seg fullkommen. Men hennes av-og-på-romanse med Nicholas Galitzines betatte popstjerne føles som en for historiebøkene», skriver Variety.

De skriver videre at kjemien til de to hovedrollene føles ekte, men at det først og fremst er Anne Hathaways film.

The Hollywood Reporter sier seg enig og mener Anne serverer humor, så vel som å gi filmen en overraskende dybde.

De synes også at kjemien mellom henne og Nicholas er god. Det påpekes dog at visse øyeblikk som regissør Michael Showalter kanskje håpet skulle få folk til å rødme, fremstår mer følsomme enn erotiske.

Filmen er for øvrig R-rated.

«The Idea of ​​You fungerer best som en bekymringsløs godbit – en feel-good romkom som leverer på latter og den magnetiske tiltrekningen til hovedrollene. At den klarer å lire inn noen leksjoner om selvoppdagelse er bare en bonus», konkluderer The Hollywood Reporter.

Prime Video The Idea of You Anne Hathaway Nicholas Galatzine

(Prime Video)

Deadline mener på sin side at filmen absolutt er en verdig kandidat i en æra hvor flere er sultne på romkoms. Likevel synes de ikke at den lever helt opp til sitt potensial.

«Hathaways prestasjon byr på øyeblikk av genuine følelser som hinter til filmens potensiale, noe som holder det hele sammen lenge nok til at det blir en film man kan nyte.»

Andre mener regissøren åpenbart vet hvordan å lage gode romantiske komedier.

«Det er tydelig at Michael Showalter elsker romantiske komedier, og han vet hvordan man lager dem ekstremt godt. Han benytter seg av troper og forventede øyeblikk, samtidig som det føles friskt og nytt», skriver IndieWire og ender med å gi filmen B+.

The Idea of You har premiere på Prime Video 2. mai.

Se også: Fra romkom til kloster: – Karakteren min ville ikke ha brukt BH

Les mer