Hopp til hovedinnhold
Rojean Kar aka YungSweetRo er angivelig eksen TIL Travis Scott (Instagram/yungsweetro)

Rojean Kar alias YungSweetRo – Travis Scott kommenterer ryktene om eksen

Rojean Kar alias YungSweetRo kobles til bruddet med Travis Scott og Kylie Jenner.

Lørdag natt fikk La Flame nok. I kjølvannet av bruddet mellom Kylie Jenner og Travis Scott, har konspirasjonsteoretikere satt internettet på hodet.

Spesielt etter at Ky gikk ut og bekreftet at det – foreløpig – er slutt.

Teorien som får mest oppmerksomhet, er at Travis lenge har hatt minst én ventejente.

Blant andre eksen sin Rojean Kar alias YungSweetRo, som jobber som Instagram-modell/influencer.

Wolf Webster new name Kylie Jenner Travis Scott La Flame Kim Kardashian Pete Davidson Ye skete 2

Travis Scott og Kylie Jenner på MET Gala i New York City i 2018 (Kevin Mazur/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

YungSweetRo og Rojean Kar og Travis var sammen i flere år før han traff Ky, og han skal ha holdt god kontakt med eksen.

Rojean Kar alias YungSweetRo (Instagram/yungsweetro)

Nedenfor er to eksempler på påstander på internettet, fra folk som mener at Travis og Rojean lenge har hatt et forhold også etter at han ble sammen med Kardashian-søsteren. Dette er stort sett kun basert på at de to eksene er på samme sted samtidig.

https://twitter.com/hotgirldegu/status/1179488484245024768

I tillegg til at de angivelig har samme sneakers. Kanskje på samme sted.

Heldigvis for Kylie og Stormi er dette pølsevev, ifølge Jacques Berman Webster II, som Travis egentlig heter.

«Det gjør veldig vondt å se falske ting bli sagt om deg», skriver artisten. «Igjen, disse falske historiene om at jeg er utro er bare rett og slett ikke sanne. Fokus på livet, musikken og familien i dette øyeblikket er det som er virkeligheten.»

«Igjen» referer trolig til episoden i mars, da internettet mente at Ky angivelig fant noe i telefonen hans som forårsaket lurveleven deluxe. Travis skrudde da av sin Instagram og avlyste en New York-konsert på grunn av forkjølelse den samme dagen.

Rojean Kar kommenterer også og forteller at hun ikke liker all oppmerksomheten hun nå får.

Eksen backer Travis og ber folk om å ikke plage dem mer.

«Ingen av disse ryktene er sanne, det er bare internettet som skaper en falsk historie. Vennligst slutt å spre løgner og la oss være i fred fordi det går utover virkelige liv. Takk, skriver modellen og avslutter med et rødt hjerte.»

Dagen etter at Kylie og Stormi var i bryllupet til Justin og Hailey Bieber uten Travis, dro Kylie til West Hollywood-restauranten Delilah med venninnene Anastasia Karanikolaou alias StassieBaby og Kelsey Calemine alias FatherKels. Deretter skal Kylie ha dratt til hotellet Sunset Marquis, som ligger fem minutter unna, og møtt eksen Tyga og noen venner som jobbet i hotellets studio.

Ky sier at hun og Travis fortsatt er gode venner.

Sminkemilliardæren legger til at det var tilfeldig at hun traff Tyga den kvelden, ettersom det var venninnene hennes som skulle til studioet hvor det viste seg at Tyga var – og hun bare kjørte dem dit.

https://twitter.com/lyssreall/status/1179775686518673409

PS: Ovenfor ser du en humorsnutt med en ung Kris Jenner som liksom observerer lurvelevenet – og gjør klart manuset til slutten av Keeping Up with the Kardashians sesong 17.

Lørdag kveld var Kylie igjen ute med sin bestis Stassie.

Hun postet dette bildet og skrev at de har et «ubrytelig bånd» 🙂

Stassie og Kylie (Instagram/kyliejenner)

På fredag slapp Travis Scott sin nye singel «HIGHEST IN THE ROOM».

Her høres det ut som han adresserer episoden med New York-konserten som han kansellerte. Kanskje fordi han måtte ordne opp med en forbanna Kylie. – She saw my eyes, she know I’m gone, I see some things that you might fear/ I’m doin’ a show, I’ll be back soon, that ain’t what she wanna hear Se musikkvideoen nedenfor – med et par passende metaforer.

Singelen er produsert av OZ fra Sveits, mens videoen er regissert av Dave Meyers. Disse står også bak «SICKO MODE», som tok Travis og Drake til førsteplass på Billboard Hot 100 og niendeplass på VG-lista.

Fersk throwback: Travis Scott gjestet Norge i sommer. Det var flere journalister som dro til Stavernfestivalen fordi de trodde at Kylie Jenner skulle bli med ham til Larvik, noe som ikke skjedde. Men show ble det:

https://www.instagram.com/p/Bzy0R4tHVJD/?utm_source=ig_embed

Se også:

Overrasket Kylie Jenner til Travis Scott: – Jeg trodde aldri at jeg skulle posere for Playboy

Les mer