Hopp til hovedinnhold

Kan du relatere? Her er Rohat med Filip Bargee og Patrick Makosir 🔥🔥🔥

Rohat har ikke ligget på latsiden etter slippet av debutalbumet MIXO for et drøyt år siden.

Unggutten fra Haugenstua i Oslo har i stedet pumpet ut musikk måned etter måned via sin egen label Music 144, før han avsluttet året med EP-en R.N.B.

Her har rapperen slått seg sammen med arbeidsjern og produsent Jerry Folk, og resultatet er tre låter med gjestene Lars Vaular, Filip Bargee og Patrick Makosir.

I kveld topper han det hele med musikkvideo til singelen «Relatere» i regi av Fahil Anweri og Betong Film.

Se videopremieren til Rohat, Bargee og Makosir her via YLTV:


Grattis med EP-slipp, Rohat! Hvordan har tilbakemeldingene vært? 

– Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger, og jeg er veldig takknemlig for at flere endelig har fått øynene opp for musikken min.

Bortsett fra musikksjangeren, står bokstavene i tittelen R.N.B for noe spesielt? 

– Det er bare en forkortelse for de tre sangene som er på EP-en, men også sjangeren jeg beveger meg i.

Skjønner! Hvordan traff du Jerry Folk, og hva gjorde at dere teamet opp på denne EP-en?

– Vi møttes gjennom lillebroren til Morten Ramm, Jørgen aka Knekten. Han inviterte meg til et studio som jeg aldri hadde vært i tidligere, så det virket interessant. Det ble til en innholdsrik kveld hvor Jerry leverte sterkt og vi fikk en connection, og som tilslutt ble denne EP-en. Det å ha Knekten og Gætteru med tror jeg var icebreakeren. Ingenting hadde vært det samme uten de som var i studioet alle de sene kveldene. 


Hva er tanken bak videoen til «Relatere»? 

– Ideen er at vi kommer ut av døren fra himmelen, hvor vi har måttet kjempe vår egen krig. Dette representerer reisen en må gjennom som musiker, rett og slett en slags «krig».

– Vi må forholde oss til anmeldelser, misunnelse, alles meninger og mange som ikke ønsker deg suksess…

– I videoen ser du tre sterke individer som uttrykker seg gjennom kunsten sin. Kan fort se ut som de tre musketerer og de tre bukkene bruse, men poenget er at sammen er vi mye sterkere.

Hva gjorde at du ville ha med Filip Bargee og Patrick Makosir på «Relatere»? 

– Grunnen til det er fordi de er 🔥🔥🔥🔥🔥!!!

– Jeg har lenge fulgt med på dem, helt fra jeg hørte deres første låter og features. Begge har en unik stemme og flow som i min mening skiller seg ut fra alle andre unge musikere i Norge for tiden. De setter kunnskapen og ferdighetene i musikken ovenfor livsstilen, som igjen setter de høyt på min liste over vokalister.

– Det hadde vært en tabbe å ikke ha de med her.

Ikke sov på disse tre (Music 144)

Raust og riktig sagt!

Du har sluppet nesten 20 låter på et år, Rohat. Hvordan skal du toppe det i 2022? 

– Hahahah! Det skal ikke bli vanskelig da jeg allerede har release planen for 22 klar fram til august. Nå jobber jeg med å wrappe up albumet mitt med MariodriBeats og der har vi en del sterke låter som tror jeg vil sjokkere en del av mine lyttere. Masse godsaker til neste år med andre ord.

Gleder oss! Til slutt, har du noen nyttårsforsetter? 

– Bringe nye kvaliteter på bordet og fortsette den veien som er skapt for meg. Å ikke glemme masse self care. Work, eat, train, love and repeat. Også koble av litt for å samle energien slik at jeg er helt klar for ALT! ❤️

Bonus: Sett på debutalbumet Mixo når du er ferdig med R.N.B:


Mer norsk hip-hop hos 730.no:

Landets første animerte rapper?

– Dette er det mest ærlige og ekte jeg har skrevet

Disse gutta varmer opp vinteren med «Marbella»

Nyeste saker fra 730.no

Les mer