Hopp til hovedinnhold
K FOR KARIN (GUNVOR ELINE PHOTOGRAPHY)

Rogaland-rapperen Karin Melón: – Det hadde vært fett å bli anerkjent som produsent

K FOR KARIN (GUNVOR ELINE PHOTOGRAPHY)

Den Oslo-baserte rapperen Karin Melón gikk tidligere under navnet Karin Kvamme, og var en av mange bidragsytere på den breiale singelen «Sug meg». Nå er Karin tilbake under familienavnet Melón, og viser frem musikkvideoen til den mer tilbakelente, egenproduserte singelen «Ein drøm». 

Hei Karin! Kan du ikke kjapt introdusere deg?

– Jeg er 25 år, født og oppvokst i Haugesund. Bosatt i Oslo i 4 år og har det digg her. Mamma er fra Filippinene, og filipinokulturen står sterkt i hjertet! <3 

Hvem er Ovo som gjester låten din? 

– Ovo er en artist fra Nigeria, noe som påvirker musikken hans sterkt. Han lager musikk i R&B, reggae sjangeren. Foreløpig er han ungdomsarbeider bosatt på Furuset, hvor han hjelper ungdommer å skrive og spille inn musikk. Ovo har sunget mye sammen med undergrunnsrappere. 

Hvilke rappere inspirerer deg? 

– Jeg digger musikalske beats, og rappere som eksperimenterer med flow, rim, tonefall osv. Så disse er noen av de som kommer på lista: J. Cole, Kendrick Lamar, André 3000, Chance the rapper og Eminem. 
 

Fortsetter under 

Summer mode #summer #basketball #oslo

Et bilde publisert av Karin Melón (@karinmelon)


Topp tre norske artister akkurat nå?


– Hmm… hører dessverre ikke så mye på norsk musikk. MEN! Digga «Zlatan»-remixen med Lotus, Pumba, Nalband, Jonas, Benyoub og Temoor.
Ellers så synes jeg Lido fortjener mer creds fra nordmenn. Han gjør det ganske bra i USA. (Vi gikk på samme musikklinje i Haugesund!). Og Kaveh – nuff said!Hva er det du drømmer om? 

– Jeg drømmer selvfølgelig om å leve av musikken. Få folk til å reagere på musikken min – enten det er å reflektere over teksten, danse til beatsa eller bli inspirert. Jeg lager beats for andre artister, og hadde vært fett å blitt en anerkjent produsent, som også har sin egen artistkarriere. 

Se musikkvideoen til Karin Melón feat. Ovo – «Ein drøm» via regissør Tristan Troy Rasay:

Se også: Karpe Diem feat. Izabell og Christine Dancke

Nyeste saker fra 730.no

Les mer