Hopp til hovedinnhold
OSLO-MODELLEN CHIRAG STILLER OPP (RØDE KORS) 

Røde Kors med ekstra stilig bruktbutikk

OSLO-MODELLEN CHIRAG STILLER OPP (RØDE KORS) 

Denne saken er -ikke- sponset

Å kjøpe klær og tilbehør brukt er som regel både miljøvennlig og klokt for lommeboka, og kan sørge for at du finner de spesielle plaggene (nesten) ingen andre har. I noen tilfeller kan man i tillegg gjøre noe godt for andre, og vi er derfor ekstra glad for Røde Kors sitt nye initiativ. <3 (Ekstra-ekstra-glad fordi rapper/Røde Kors-soldat Diaz står i spissen for prosjektet.)

I likhet med Frelsesarmeens Fretex åpner Røde Kors nå bruktbutikker, i første omgang med en fin sjappe i Osterhausgate 12 i Oslo sentrum.

Røde Kors Secondhand skal drives av frivillige (meld din interesse her), og alt overskuddet går til Røde Kors sitt humanitære arbeid i hovedstaden. Butikken åpner for første gang torsdag klokken 17, sjekk ut event her


For å skape blest rundt prosjektet har Røde Kors fått 20 norske kjendiser til å stille opp for butikken, og alle har donert noen plagg eller andre greier sammen med en personlig historie.

Se 730s egen Chioma Anugwejes lille snutt under, og alle de 20 kjendisenes plagg og fortellinger her. Happy vintage shopping! 

Chioma donerer denne kule toppen til Røde Kors Secondhand :)Hvis du vil at hun skal #LaDenVandre videre til deg – møt…

Posted by Røde Kors Secondhand on Sunday, 8 November 2015


Se også: Topp 17 scener fra Hotel Cæsar

Nyeste saker fra 730.no

Les mer