Hopp til hovedinnhold
ER DET IGGY AZALEA POP VI SER BAK MASKEN? (DARIO ARGENTO)

Rockestjerne (67) som seriemorder

ER DET IGGY AZALEA POP VI SER BAK MASKEN? (DARIO ARGENTO)

Dersom alt går etter planen får vi snart se The Stooges-far Iggy Pop som seriemorder i grøsseren The Sandman, regissert av Dario Argento. Den italienske filmskaperen har tidligere laget en drøss med skrekkfilmer på tradisjonelt vis, men søker denne gangen finansiell støtte via kronerullingsnettstedet Indiegogo

Har du lurt på hvor du skal legge igjen pengesekken etter Sivs kutt i formueskatten kan du dermed slutte å lete. For 130 amerikapenger får du en Iggy Pop-actionfigur, og legger du igjen 2000 dollar får du være statist i filmen.

Ikke godt nok? Spytt inn 2500 dollar, så får du en lunsjdate med hovedpersonen selv. Har du derimot 25 000 dollar til overs får du spille inn en scene med Iggy Pop – hvor han dreper deg. 

Sjekk ut alle de lukrative premiene her

Fortsetter under


FAR PÅ ØYA I 2010 (730)

Sandman får vi altså se punkens gudfar som maskert og dritfarlig type. Dette er dog ikke den eneste filmrollen han er aktuell med – i år får vi også se ham i skuespiller Jake Hoffmans første langfilm, Asthma. Dog sannsynligvis kun i en liten rolle, 67-åringen er foreløpig bare kreditert som «local drunk». <3 

Iggy Pop forteller i en pressemelding at han er mer enn gira på å spille seriemorder: 


– Jeg har lenge vært begeistret og fascinert av herr Argentos fantastiske filmer, som alle er mesterverk. Samtidig som de er rare, vakre og fulle av skrekkeligheter. Hvis jeg får spille Sandman for ham ville det gjort livet mitt komplett. 


Lurt pengetips fra 730 til Dario Argento: Lei heller inn den norske dobbeltgjengeren Jahn (65), ingen ser forskjell uansett. 


DEN ORIGINALE IGGY VS NORSK DOBBELTGJENGER (FAKSIMILE SEHER.NO)


Ikke så relevant, men litt likevel:
 
♫ Tromsø-rapper er iggy poppin’ (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer