Hopp til hovedinnhold
MOTORHEAD SER FORTSATT UT SOM DE ER 20-NOE (STEAMHAMMER)

Rock out with your cock out

MOTORHEAD SER FORTSATT UT SOM DE ER 20-NOE (STEAMHAMMER)

Mens AC/DC har brukt 8 år på å følge opp Stiff Upper Lip, er Lemmy alltid til å stole på. Motörhead er på sitt femte album siden 2000, og årets utgave av powertrioen går under navnet Motörizer. Pyro har hatt albumet rullende i platespilleren de siste dagene.

Motörizer slippes 31. august, og inneholder selvsagt ingen overraskelser. Lemmy, Philip og Mikkey spiller fremdeles stolt, knallhard rock’n roll, fremført som om de kjører motorsykler rett inn i stormens senter.

Vi skal ikke felle endelig dom over albumet enda, men tar en kjapp gjennomgang av hva fansen kan vente seg: 

«Runaround»

Klassisk Motörhead-åpning. Kjapt, effektivt og underholdende.

«Teach You How To Sing The Blues»

Etter 7-8 gjennomspillinger er dette albumets feteste låt. Lemmy synger om hvor tjukke andre er i hodet, og at dersom de ikke skjerper seg så skal han lære (les: tvinge) dem å synge the blues. Meget sterkt.


«When The Eagle Screams»

Handler dette om naziørnen til det tredje riket, mon tro? Godt mulig. Det handler i hvert fall om krig, og det kan Lemmy mye om.


«Rock Out»

Jeg hadde aldri trodd at Lemmy skulle si ordene ”Rock out with your cock out”. Vel, tvilen min er skjøvet til side. Dette blir en konsertfavoritt blant fansen.


«One Short Life»

En seig blues hvor Lemmy synger om visdomsordene moren fortalte ham som liten. Jeg tror også han sier ”No curse upon my name” på et av refrengene, og det låter ekstremt mektig når det kommer fra den bevortede munnen til Lemmy. En av favorittene så langt.

Les alt her.


Motörheads klassiker over levende bilder fra klassiske Mad Max 2:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer