Hopp til hovedinnhold

Robyn: Kall det et ambisiøst comeback

HEKTISK SOMMER FOR ROBYN (EMI )

Alle musikkjournalisters popfavoritt bekrefter at hun skal slippe tre skiver i løpet av 2010, og at det første settet Body Talk Pt. 1 kommer i salg i juni.

– Jeg sitter med alle disse flotte låtene, så hvorfor ikke? Det er fem år siden (min forrige plate) Robyn, og jeg ville ikke vente med å slippe de til alle var ferdig innspilt, sier svensken i en epost sendt til 730.no.

– Så jeg bestemte meg isteden for å slippe de underveis.

– Jeg gleder meg også veldig til å spille live igjen, og dette gir meg muligheten til å turnere og spille inn samtidig. Jeg vil bare fortsette å lage musikk.

Utenom kritikersuksessen «Fembot» har settet også med låtene «Don’t Fucking Tell Me What To Do», «Dancing On My Own», «Cry When You Get Older», «Dance Hall Queen», «None Of Dem», «Hang With Me» og «Jag vet en dejlig rosa».

Produsentene hun har jobbet med er blant andre Diplo, Röyksopp, Kleerup og Klas Åhlund.

Sistnevnte står bak singelen («Fembot») som kommer i salg 16. april:


Robyn spiller på Roskilde 3. juli og på Øya 13. august.

Klas har også produsert 30-åringens «Be Mine!» fra 2005:


På Spellemann-festen tok Robyn seg en fest med Torbjørn og Svein: Se partypix!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer